Artemissers in actie tijdens de Dikke Tien Run

Na een oponthoud van twee jaar door corona is zondag in Feerwerd de tweede editie van de Dikke Tien Run gehouden. De totaal 210 deelnemers konden naast een jeugdloop kiezen uit een 5 en een 10 kilometerloop. Het was ideaal loopweer. Onder de 115 deelnemers aan de 10 kilometer bevonden zich tien Artemissers. Het Middag Humsterland vormde het decor. De route met start en finish op het sportpark in Feerwerd liep via Ezinge, Aduarderzijl, Garnwerd en terug naar Feerwerd.

Bij de mannen kwam Wim Ammeraal uit Leens met een tijd van 46.48 minuten als 15e over de meet. Erwin Vos uit Uithuizen klokte als 22e een tijd van 49.03 minuten. Arjan Hegge uit Winsum werd 31e met een tijd van 51.57 minuten. Bij de vrouwen eindigde Janneke Cazemier uit Warffum met een tijd van 54.23 minuten als 18e. De tijden en klasseringen van de overige zes Winsumer vrouwen luidt als volgt: Fanny Kaper werd 26e in 56.11 minuten. De 58.38 minuten van Marielle Bakema was goed voor de 34e plaats. Elisabeth Hofman finishte na 1.00.47 uur. Tina Bosker noteerde als 39e een tijd van 1.02.06 uur. De 47e plaats was voor Wineke Snippe in 1.04.44 uur en voor Jacqueline Breukelman werd als 53e een tijd van 1.09.40 uur geklokt. Fanny Kaper, Marielle Bakema en Tina Bosker liepen bovendien een persoonlijk record. Zij verbeterden hun oude toptijden met respectievelijk 2.53 minuten, 23 seconden en 6.28 minuten.
Het was een zeer geslaagde run met de dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers. Op de groepsfoto van Tina Bosker ontbreken Wim Ammeraal en Erwin Vos.

No Replies to "Artemissers in actie tijdens de Dikke Tien Run"