Damster Tennistoernooi bij LTC Fivelveld

Tennisvereniging LTC ’t Fivelveld uit Appingedam organiseert na een aantal coronajaren, waarin men niets kon en mocht organiseren, weer een tennistoernooi. In het verleden stond toernooi, dat van 17 tot en met 19 juni wordt gespeeld, bekend onder de naam Eemsmond Open. Dat wordt nu het Damster Tennistoernooi.

Het is al weer even geleden dat Fivelveld in Appingedam een open tennistoernooi kon organiseren. Corona heeft de afgelopen twee jaren verhinderd dat er in juni een tennistoernooi georganiseerd kon worden in Appingedam, maar dat betekent niet dat ze bij Fivelveld stil hebben gezeten. Dit jaar maakt de vereniging een frisse start met het Damster 17+ tennistoernooi.

Een evenement in een nieuw jasje. Er is gekozen voor een nieuw concept en een nieuwe naam. Vanwege de gemeentelijke herindeling was de oude naam Eemsmond Open niet meer passend. Het toernooi heet voortaan Damster Tennistoernooi, voor iedereen, door Damsters. Ook is de toernooivorm veranderd van een open weektoernooi naar een 17+ dubbel weekendtoernooi. Op die manier hoopt de organisatie meer tegemoet te komen aan de wens van vele drukbezette mensen om het wat compacter en beter planbaar te houden.

Naast de tenniswedstrijden en de gezelligheid wordt er van alles georganiseerd, waaronder een barbecue op de zaterdag. Inschrijven voor het toernooi kan nog tot en met vrijdag 10 juni. Fivelveld hoopt op veel deelnemers en veel publiek. Aan het enthousiasme van de organisatie zal het in ieder geval niet liggen.

No Replies to "Damster Tennistoernooi bij LTC Fivelveld"