NEC Delfzijl in zee met personal trainer

Voetbalvereniging NEC Delfzijl is in zee gegaan met personal trainer Michael Kofi Oware van MKO Smartcoaching. Deze organisatie geeft 1 op 1 voetbaltraining aan jeugdspelers en -speelsters van verschillende niveaus. Van FC Groningen tot FC Emmen, van WVV tot Be Quick, op KNVB-niveau en nu dus ook bij NEC Delfzijl.

Individuele voetbaltraining is bedoeld voor spelers en speelsters die zich verder willen ontwikkelen, persoonlijke verbeterdoelen hebben en het maximale uit zichzelf willen halen. Met de persoonlijke training wordt er een op een aan het ontwikkelingsproces van de voetballers en voetbalsters gewerkt. MKO Smartcoaching gaat uitbreiden en kijkt er naar uit om de samenwerking met NEC Delfzijl komend seizoen gestalte te geven. Binnen de club wordt vorm gegeven aan de een op een-voetbaltraining.

Bij het horen van de naam Michael Oware zal niet meteen bij iedereen een belletje gaan rinkelen. Toch is hij geen onbekende in de Noord-Groninger regio. De 36-jarige Delfzijlster was namelijk als voetballer actief bij Neptunia en Eems Boys, vv Appingedam en Oosterhoek. Na een aantal jaren als assistent-trainer actief te zijn geweest, is hij nu trainer bij NEC Delfzijl. ‘Mijn ervaringen in het voetbal zijn dat er te weinig ruimte en aandacht is voor de individuele ontwikkeling van spelers en speelsters. Vanuit mijn passie voor voetbal ben ik daarom 2,5 jaar geleden begonnen met MKO Smartcoaching’, aldus Oware.

De Havenkanter vereniging is de eerste club in het noorden waar Oware zich aan verbindt. ‘Wij zijn erg blij met zijn inbreng en zijn er van overtuigd dat dat deze stap een toegevoegde waarde heeft als het gaat om de ontwikkeling van de jeugdspelers binnen NEC Delfzijl’, zegt Harry Koolhof namens de vereniging.

No Replies to "NEC Delfzijl in zee met personal trainer"