Geslaagd Damster Tennistoernooi bij Fivelveld

Het Damster tennistoernooi is  weer teneinde. Maar wat een gezellig, sportief en succesvol toernooi is er door de organisatie neergezet. Het startsein werd op vrijdag gegeven, op zaterdag werd de dag afgesloten met een gezellige barbecue en op zondag waren er verschillende leuke wedstrijden en uiteraard de finales. Het was gezellig tot in de late uurtjes. 

Op de finaledag werden er spannende wedstrijden gespeeld met op baan 1 de finale van de herendubbel 5 (de hoogste categorie dit jaar). Het publiek werd getrakteerd op een 1-1 in sets waarbij een supertiebreak tot tien punten de doorslag moest geven. Iedereen kon genieten van spannende balwisselingen, mooie volleys en smashes. Afgesloten werd met een dankwoord van het bestuur. Voorafgaand aan de prijsuitreiking werden alle vrijwilligers terecht in het zonnetje gezet door de organisatie waarbij ze een surprise in ontvangst mochten nemen.

Dat Fivelveld een familieclub is, blijkt uit een extra attentie en natuurlijk applaus voor het .kantine kidsteam.’ Deze kids hebben het hele weekend hun best gedaan en erg goed meegeholpen. Alle winnaars werden daarna gefeliciteerd en konden een roos plus een enveloppe met inhoud ophalen. Er waren geen corona-beperkingen meer, dus werden alle winnaars ook gezoend tot grote blijdschap van de wedstrijdleiding die hier zichtbaar van genoot.

Alle winnaars werd gevraagd om nog even te poseren voor het grote sponsordoek voor een winnaarskiekje. Het was een heel geslaagd Damster tennistoernooi met een nieuwe opzet. Natuurlijk was het ook heerlijk tennisweer zowel voor de spelers als het publiek. De organisatie bedankt dan ook iedereen voor de inzet en het enthousiasme en hoopt de tennisliefhebbers volgend jaar terug te zien.

 

No Replies to "Geslaagd Damster Tennistoernooi bij Fivelveld"