Succesvol seizoen turnsters VIOS Warffum

De turnselectie van VIOS Warffum kijkt terug op een zeer succesvol seizoen. Van de vierentwintig selectie-turnsters kwamen dit seizoen zestien turnsters in actie onder leiding van trainster Sandra Bosman en assistent-trainsters Emma Reinders, Mare Kraaijenzank en Vera Bijsterveld.

Het seizoen begon in september na een lange periode van buiten trainen eindelijk weer in de gymzaal in Warffum. Voor iedereen even wennen, maar al snel kwamen de meiden terug op niveau. Tot de lockdown in december. Wederom konden de turnsters een aantal weken niet trainen en was het de vraag of ze dit seizoen überhaupt wedstrijden konden gaan turnen.

Eind februari werd duidelijk dat vanaf half maart het wedstrijd seizoen weer van start zou gaan. De zestien turnsters hebben Warffum goed op de kaart gezet. VIOS liet zich dit seizoen in Veenoord, Uithuizen, Bellingwolde, Middelstum, Wildervank, Groningen en Stadskanaal zien. De zestien dames wisten vijfendertig gouden, zeventien zilveren en acht keer bronzen medailles te winnen. Dat resulteerde erin dat de dames uit Warffum zestig medailles in totaal wisten te winnen. Een hele knappe prestatie. De turnsters sluiten hun seizoen af met het jaarlijkse kamp en starten in september met het nieuwe seizoen.

No Replies to "Succesvol seizoen turnsters VIOS Warffum"