Per fiets op ontdekkingsreis door Eemsdelta

MTB Eemsdelta geeft iedereen de mogelijkheid om op 20 juli zijn eigen woonplaats en/of gemeente op de fiets te ontdekken. De start van de toertocht is om 19.30 uur bij het Eemshotel, waar enige tijd geleden ook de opening van de fietsroute heeft plaatsgevonden.

De tocht kan door meerdere groepen worden gereden en is voor alle leeftijden. Tegen een geringe bijdrage kan voor een hapje en een drankje worden gezorgd bij het Eemshotel en deelnemers moeten uiteraard hun eigen fiets meenemen. Vooraf aanmelden kan via info@mtbeemsdelta.org of telefoon 06-23076572. De tocht wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere het Huis voor de Sport Groningen en de gemeente Eemsdelta (foto: Robert Mijdendorp/Toffe Studio).

No Replies to "Per fiets op ontdekkingsreis door Eemsdelta"