Promotie Warffumer fluitist Demir Guberinic

KNVB-scheidsrechter Demir Guberinic uit Warffum is gepromoveerd naar groep Zondag F. Dat houdt in dat hij vanaf nu tweede- en derdeklassers mag fluiten. De vorige maand 19 jaar geworden fluitist is nog maar vier seizoenen actief en heeft een succesvolle periode achter zich liggen.

In zijn eerste seizoen bij de senioren  floot Guberinic afgelopen seizoen een paar keer derdeklassers. Die zaten toen nog niet in zijn pakket. Hoogtepunt was de beslissingswedstrijd op 19 juni tussen THOS en Drieborg voor promotie naar de vierde klasse met een 3-2 eindstand na verlenging.

Ook eindigde hij op de eerste plek in de Jeugd C rangschikking van de zeventien scheidsrechters wat ook promotie inhoudt, maar hier stopt hij mee omdat Guberinic  door zijn goede prestaties is toegelaten  tot het Ontwikkel Traject Scheidsrechters, voorheen bekend als het Talenten Traject. Ook werd de opleiding SO 2 cursus met succes voltooid met als doel om ook tweedeklassers te mogen fluiten. Als scheidsrechter verbleef Guberinic afgelopen week in Zweden voor een internationaal jeugdtoernooi. Al met al een goede prestatie en mooie vooruitzichten voor de talentvolle Guberinic, die onder begeleiding staat van Dado van der Ploeg uit Uithuizen.

No Replies to "Promotie Warffumer fluitist Demir Guberinic"