KlimaatgroepStars verliest openingsduel

De tafeltennissers van KlimaatgroepStars uit Middelstum zijn de najaarscompetitie in de eredivisie met verlies begonnen. Na het duel tegen Combilo TOGB stond aan het eind van de middag een 2-5 nederlaag op het scorebord.

Shuohan Men opende voor KlimaatgroepStars de wedstrijd tegen Milo de Boer. Aan de ijzersterke eerste game kon geen vervolg worden gegeven. De Boer zette zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Vervolgens moest Colin Rengers duidelijk zijn meerdere erkennen in Segun Toriola. Deze zette zijn ploeg eenvoudig op 2-0. Daarna liet Clement Chobeau (zie foto), de nieuweling binnen KlimaatgroepStars, zien een zeer attractieve tafeltennisser te zijn voor zijn nieuwe club en ook voor de Nederlandse eredivisie. De kleine fransman kreeg het publiek, dat de gang naar de speelzaal van KlimaatgroepStars steeds beter weet te vinden, meerdere keren op de banken in zijn partij tegen Louis Reuseau. Voor dit soort spelers ga je naar het tafeltennis. Hij wist de achterstand terug te brengen tot 1-2.

Na de pauze was Segun Toriola duidelijk de meerdere van Shuohan Men: 1-3. Vervolgens was het de beurt aan Clement Chobeau om de stand wat meer in evenwicht te trekken. Daarin slaagde hij meer dan glansrijk. Met een 2-3 achterstand begon Colin Rengers aan zijn partij tegen Louis Reuseau. De beide kemphanen ontliepen elkaar niets. Een vijfde game moest de beslissing brengen. Bij een 8-4 voorsprong stokte opeens de productie voor de speler van KlimaatgroepStars. Zijn sterke optreden eindigde in een deceptie. Met 11-8 ging de winst naar de tegenstander. In het dubbelspel probeerden Colin Rengers en Clement Chobeau de eindstand naar 3-4 te tillen maar slaagden daarin niet en dus werd er een 2-5 nederlaag geïncasseerd.

No Replies to "KlimaatgroepStars verliest openingsduel"