Klimaatgroep Stars krijgt De Boer/Taverzo 2 op bezoek

In de eredivisie tafeltennis is inmiddels de helft van de wedstrijden in de voorronde gespeeld. In de voorronde spelen de acht clubs één keer tegen elkaar. Klimaatgroep Stars staat met twaalf punten uit vier duels op een gedeelde vierde plaats. Een positie die de Middelstummers willen vasthouden, maar liever nog verbeteren. De eerste vier teams spelen om de najaarstitel 2022 van Nederland. De onderste vier ploegen moeten zich inspannen om degradatie uit de eredivisie te ontlopen.

De fransman Clement Chobeau, Colin Rengers, Roel Bogie en Shuohan Men speelden tot nu toe in het shirt van de ambitieuze tafeltennisclub uit Middelstum. De zweed Casper Strindberg maakt ook onderdeel uit van het team maar kwam tot nu toe niet in actie. De resultaten van Klimaatgroep Stars zijn goed te noemen. Wellicht had er af en toe een punt meer in gezeten. Het voor de competitie door teammanager Jan Tammenga gestelde doel dichterbij of in de top vier van Nederland te komen is dan ook niet onrealistisch geweest. Met vertrouwen wordt naar de resterende drie wedstrijden in de voorronde om de najaarstitel uitgekeken.

De verschillen met de andere teams zijn klein. De spanning zal er volledig op staan. Dat garandeert aantrekkelijk toptafeltennis in de sportzaal aan de Coendersweg te Middelstum. Te beginnen aanstaande zondag als Klimaatgroep Stars in eigen zaal de Boer Taverzo 2 uit Zoetermeer ontvangt. Het team uit Zoetermeer bezet op dit moment de laatste plaats in de eredivisie en zal er alles aan gelegen zijn punten mee te nemen uit Middelstum. Klimaatgroep Stars zal ervoor gaan en proberen een grote score neer te zetten. De wedstrijd begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

No Replies to "Klimaatgroep Stars krijgt De Boer/Taverzo 2 op bezoek"