Loopgroep Artemis huldigt clubkampioenen

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Winsumer hardloopgroep Artemis in de kantine van de vv Winsum zijn woensdagavond Simone Binnema uit Eenrum en Johan Vonck uit Garnwerd uitgeroepen tot clubkampioen. Valerie Schaaphok uit Winsum werd tot runner-up verkozen.

In verband met corona werd de periode van de klassementen verlengd tot drie verenigingsjaren. Op basis van de vijf beste uitslagen volgens een formule waarin waren het geslacht, de leeftijd, de gelopen afstand en de genoteerde tijd waren verwerkt, werden de clubkampioenen en de runner-up bekend gemaakt.

Clubkampioen bij de vrouwen werd Simone Binnema uit Eenrum. Zij loste Gonny Houtman uit Winsum af, die met gering verschil als tweede eindigde. Derde werd dorpsgenoot Aleida Groothoff. Bij de mannen prolongeerde Johan Vonck uit Garnwerd zijn titel. Zijn teller staat inmiddels op zes. Op ruime afstand volgden Garco van den Berg uit Oldenzijl en Wim Ammeraal uit Leens.

Runner up 2019-2022 is Valerie Schaaphok uit Winsum geworden. De Winsumse had in deze periode verreweg de meeste vorderingen gemaakt. Janneke Cazemier uit Warffum en Harry Hammenga uit Winsum completeerden de eerste drie. De winnaars werden beloond met een bos bloemen, een blijvende herinnering en een wisselbokaal.

No Replies to "Loopgroep Artemis huldigt clubkampioenen"