Prijzenregen voor jeugdroeiers Neptunus

Een aantal jeugdroeiers van Roeivereniging Neptunus uit Delfzijl heeft zaterdag deelgenomen aan de juniorencompetitie bij Roeivereniging Salland in Gramsbergen en deed dat bepaald niet onverdienstelijk.

Het duo Ronan Vial en Rodin Schreuder mocht starten in de dubbel twee. Zij wisten hun race met een voorsprong van vier bootlengtes te winnen. Hierna verscheen Ivar Hooites in de skiff aan de start. Hij wist zijn tegenstander met twee bootlengtes voor te blijven. Ronan Vial startte ook in de skiff en wist een mooie tweede plaats te bemachtigen. Aan het einde van de middag mocht Ivar Hooites afsluiten in de mix C4. Dit was een ploeg die gevormd was met roeiers van Tubantia en Aengwirden. Deze ploeg had nog nooit eerder met elkaar in de boot gezeten, maar wist wel een eerste plaats te behalen.

No Replies to "Prijzenregen voor jeugdroeiers Neptunus"