Overzicht amateurvoetbal

Het voetbaloverzicht is weer beschikbaar. Ook nu weer veel doelpunten, waarbij het Oostwolder VVS wel de kroon spant met maar liefst veertien treffers. De man van de week komt overigens niet daar vandaan. Die is actief bij derdeklasser en luistert naar de naam Marco Vos. Hij scoorde alle vier de goals van de geelzwarten in het duel met ON Roden. Mocht u een verhaal van uw club missen of iets anders ontdekt hebben? Laat het ons weten via info@eemsmondsport.nl.

1e Klasse F Zaterdag
HOOGEZAND – WINSUM    1-0

Het duel tussen de eersteklassers vv Winsum en gastheer Hoogezand leek lange tijd op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen. Uit een afstandsschot van wist de thuisclub uiteindelijk toch te scoren en daarmee kreeg de ontmoeting toch nog een gelukkige winnaar. In de eerste helft wisten beide ploegen elkaar aardig in evenwicht te houden en ontstonden er ook geen grote kansen. Het bleef voorzichtig aftasten waar de mogelijkheden zouden liggen. Raul Bello dacht dicht bij een goal te zijn, maar zag de bal voor zijn neus weggekopt worden en aan de andere kant was een van de Hoogezandsters net te laat om een bal binnen te glijden. Zoals gezegd viel de enige treffer pas laat. Joran van Zwol probeerde zijn geluk en had daarmee succes: 1-0. Het betekende de eerste nederlaag voor het team van trainer Fred de Boer, dat zaterdag andermaal een uitwedstrijd voor de kiezen krijgt. Dan wacht het duel met Pelikaan S.

3e Klasse C Zaterdag
OMLANDIA – HELPMAN    1-3
Het duel tussen gastheer Omlandia en Helpman ging lange tijd gelijk op. De Ten Boersters speelden een prima eerste helft waarin ze drie goede mogelijkheden kregen. Waar de thuisclub verzuimde op voorsprong te komen, sloegen de gasten keihard toe. In de 39e minuut was het Tim van Dorp die het duel wist open te breken: 0-1. Nog voor de beide ploegen aan de thee konden had Omlandia de achterstand al weer weggepoetst. Fabio Marongiu mocht vanaf elf meter uithalen en tekende voor 1-1. Na de thee had Helpman het betere van het spel. Omlandia kreeg opnieuw de betere mogelijkheden, maar was voorin niet scherp genoeg. Uiteindelijk was het Wouter van der Graaf die twee keer doel wist te treffen en daarmee het lot van de gastheren bezegelde: 1-3. ‘Als je de kansen die je krijgt niet benut, krijg je het deksel op de neus. Zo gaat dat nou eenmaal in het voetbal. Het wordt tijd dat we punten gaan pakken. Die gaan nu wel belangrijk worden’, aldus trainer Marcel de Groot.

NOORDWOLDE – ON RODEN    4-4
Het publiek was de grote winnaar bij het duel tussen thuisclub Noordwolde en het bezoekende ON Roden. De gastheren wisten een 0-3 achterstand om te buigen in een 4-3 voorsprong. Uiteindelijk kwamen de gasten, inmiddels met een mannetje minder spelend, toch nog langszij.

Noordwolde begon slecht aan de tweestrijd en mocht zich gelukkig prijzen dat het halverwege de wedstrijd nog maar 0-1 stond door een treffer van Sven Buigholt. Het team van trainer Elsin Yilmaz vond geen passend antwoord op de vele positiewisselingen en snelle aanvallers van de Rodenaren.

Na de doelwisseling begon Noordwolde wel iets beter te spelen, maar was het ON Roden dat verder wist uit te lopen dankzij goals van Joseph Duku Dima en Tim van der Meulen. Er werd zelfs nog een treffer afgekeurd vanwege buitenspel. Kort na de derde treffer moest Marco de Vries van ONR het veld verlaten. Hij kreeg rood nadat hij de diep gestuurde Bill Baar tegen het gras had gekwakt. Met nog ene kwart wedstrijd te gaan moest Noordwolde bewijzen dat het in staat zou zijn om iets met de overtalsituatie te doen. En dat gebeurde, want wat verse krachten en een trefzekere Marco Vos, die er een onvervalste hattrick uit gooide en ook nog eens voor 4-3 wist te zorgen, zorgden er voor dat het dak er bij Noordwolde in spreekwoordelijke zin af ging.

De wederopstanding was geslaagd, maar werd in de slotminuut deels teniet gedaan toen Pim Bolt zijn team alsnog langszij wist te brengen: 4-4. Hoe dan ook, het publiek had een heerlijke voetbalmiddag voorgeschoteld gekregen en dat is ook wat waard.

ADUARD 2000 – NEC DELFZIJL    4-1
Een zeker niet compleet NEC Delfzijl heeft andermaal een nederlaag geleden. In en tegen Aduard 2000 ging het elftal van trainer Roy Kamps met 4-1 onderuit. Schorsingen en blessures noodzaakten de oefenmeester om het team op een aantal plaatsen te wijzigen, waaronder de positie onder de lat. Doelman Bas Westerhuis was geschorst. Zijn plaats werd ingenomen door Jorn Olinga.

Omzettingen die aanvankelijk weinig reden tot klagen opleverden, omdat de Havenkanters binnen acht minuten spelen op voorsprong wisten te komen door een treffer van Samir Ennaciri, die een voorzet van Shaimo Hooi op de juiste waarde wist te taxeren: 0-1. Een prima opsteker voor de gasten. Dat was overigens nadat doelman Olinga al een poging van de Aduarders onschadelijk had weten te maken. Ondanks de voorsprong werd het spel van NEC Delfzijl wat onrustig. De communicatie onderling klopte niet en men slaagde er niet in om de poppetjes op de goede plek neer te zetten. In de 34e minuut werd het hard werkende Aduard 2000 met de gelijkmaker beloond nadat een corner door Leonard Nienhuis, oud-keeper van Cambuur, tegen het nylon werd gemikt: 1-1.

Tijdens de pauze werden de pijnpuntjes besproken en leek NEC Delfzijl vol goede moed aan het tweede bedrijf te beginnen. Binnen een drietal minuten lagen de goede bedoelingen al op een hoop toen een lange bal precies goed viel voor Leon Smits, die er vervolgens 2-1 van wist te maken. Kamps probeerde de zaak wel op te peppen, maar moest ook toegeven dat zijn ploeg te weinig stootkracht had om tegengas te kunnen geven. De doelpunten werden te gemakkelijk weggegeven.

Na 53 minuten was een volgende lange bal de oorzaak van de 3-1 die op naam kwam van Guido Weening. Tot overmaat van ramp moest Kamps ook nog een tweetal spelers geblesseerd naar de kant halen en omdat hij het aantal toegestane wissels al had opgebruikt, moest NEC Delfzijl de laatste tien minuten zelfs met tien man verder nadat Niels Boersema vol op zijn enkel was geraakt en ook moest afhaken. Nadat Olinga een voorzet had losgelaten was het Rick Kazemier die de eindstand op 4-1 wist te bepalen.

‘Strijd en beleving’ waren de kernwoorden die Roy Kamps zich na afloop liet ontvallen. Twee begrippen die hij tijdens het duel te vaak had gemist. ‘We hebben Aduard zelf in de wedstrijd laten komen. Daar moet aan gewerkt worden. Een overwinning zou het beste medicijn zijn om het elftal weer aan de praat te krijgen en ik ben er van overtuigd dat het ook wel weer goed komt’, aldus de coach.

4e klasse C Zaterdag
DVC APPINGEDAM – VVK    2-1
DVV Appingedam heeft de punten in eigen huis weten te houden dankzij twee rake doelpogingen van Diyar Kaya. Een domper op de vreugde was het vroege uitvallen van centrale verdediger Roy Eissens met een hamstringblessure.

Kaya mocht voor het eerst dit seizoen in de spits spelen en dat bleek een gouden greep te zijn. Met een schot van net buiten het strafschopgebied wist hij de doelman van de Stadjers al vrij snel te verschalken: 1-0. Na een dik half uur spelen deed hij het nog eens dunnetjes over en leek DVC op rozen te zetten. Een goede pass van Ronald Hund nam Kaya in de zestien, tussen twee verdedigers, in de lucht aan en schoot met buitenkant voet raak: 2-0. Het wren niet alleen de treffers waarmee hij opviel. Kaya toonde zich erg bedrijvig en gaf goed druk op de bal waardoor VVK alleen maar met lange ballen kon proberen om de voorwaartsen te bereiken. Tot grote kansen leidde dit niet.

De gastheren kregen wel mogelijkheden. Bas Groenewold en de tweevoudig doelpuntenmaker lieten na om de thuisclub al vroeg in veilige haven te schieten na een prima gespeelde eerste helft. Na de doelwisseling ging het allemaal wat anders. Aanvankelijk leek er nog niet veel aan de hand te zijn en was het wachten op een derde Damster goal, maar gaandeweg de tweede helft bleek de laatste pass steeds onnauwkeuriger te worden.

In tegenstelling tot de eerste helft was de druk op de bal nu minder bij DVC, was men in balbezit te haastig en het leer voorin steeds te snel weer kwijt. Met nog tien minuten op de klok was een lange bal van VVK wel succesvol. Tim van der Molen was verantwoordelijk voor de aansluitingstreffer: 2-1. De Stadjers geloofden er intussen nog in en drongen aan. Doelman Olaf Kiewiet moest nog een keer handelend optreden na een prima schot van doelpuntenmaker Van der Molen. En toen was daar het moment waarop VVK dacht een strafschop te moeten claimen na een vermeende charge van Jaron Slagter. Scheidsrechter van dienst Vegter vond dat de valpartij iets te opzichtig en besloot niet in te grijpen.

Aan de andere kant dacht Ronald Hund nog een graantje mee te pikken, maar gescoord werd er niet meer. Kaya werd overigens in de loop van de tweede helft geblesseerd van het veld gehaald. In zijn plaats speelde Bram Noordhoff, die goed inviel.

‘We speelden een goede eerste helft en een matige tweede. Achterin stonden we prima met de centrumverdedigers Chris Dijks en Kevin Kamminga. We hebben het onnodig lang spannend gehouden’, concludeerde trainer Duurt Dijkman na afloop.

HS ’88 – DE FIVEL    2-3
Voor trainer Wilhem van der Wiel had de uitwedstrijd tegen HS ’88 een speciaal tintje omdat hij als achtjarige bij die club met voetballen was begonnen. Hij noemde het een leuk weerzien met veel oude bekenden. Of ze daar naderhand nog zo over dachten? Waarschijnlijk wel, maar de coach liet de punten er in ieder geval niet liggen. De Fivel moest het stellen zonder de geschorste Youri Buurlage en de geblesseerde Svenne Bos. Die is inmiddels weer op de weg terug en zal waarschijnlijk na de winterstop weer kunnen aansluiten.

HS ’88 begon beter dan de ploeg uit Zeerijp, zorgde voor meer druk en liet het betere veldspel zien. De Fivel moest het vooral hebben van de snelheid op de flank, waar Mark Kramers meestal opviel. In de 27e minuut werd het 0-1 door een slechte aanval van HS ’88 die werd onderschept en mooi uitgespeeld. Kramers was de gevierde man aan Riepster zijde: 0-1. In de 36e minuut kregen de gastheren de kans om gelijk te maken maar het schot van Arno Oosterhof ging voorlangs. Toch werd het in de 44e minuut gelijk door corner en een strakke kopbal van Rens van Hartingsveld: 1-1.

HS ’88 begon goed aan de tweede helft. Bij De Fivel was Bjorn Everts in de kleedkamer achtergebleven. Joran Bos nam de opengevallen plek in. Het was in de 65e minuut toen Sven Rosevink drie meter voor de goal van De Fivel de bal in een leeg doel kon schieten maar zijn bal ging hoog over. Drie minuten later kreeg De Fivel een strafschop omdat een speler van HS ’88 de handen in de lucht hield en de bal er tegen aan kreeg. De penalty werd ingeschoten door Emiel Bos: 1-2. De Fivel maakte in de 75e minuut ook nog 1-3 door toedoen van de dit seizoen bij de selectie aangesloten JO19-speler Jan van Baren. In de 79e minuut schoot Yorick van Dam nog de 2-3 in, maar ondanks het vele drukken en opportunistisch spelen bleef het er bij en greep De Fivel de winst.

‘Dit was een mooie overwinning. Het was wel spannend, maar ondertussen doen we leuk mee in deze klasse. Ons doel is om ons zo snel mogelijk veilig te spelen, want we willen volgend seizoen uiteraard ook graag in de vierde klasse spelen. Tot nu toe mogen we denk ik niet klagen’, aldus trainer Wilhem van der Wiel

SIOS – AMICITIA VMC    3-0
Binnen halve minuut hadden de supporters in Sauwerd al iets om te juichen. Op aangeven van Gijs Huinder was het namelijk Quinten Hogeveen die de gastheren aan de leiding wist te brengen: 1-0.  Een prima opsteker voor het team van de scheidende trainer Henk Alssema, die geen beroep kon doen op de zieke Reinder de Haan. Ook Stefan Bultena is nog altijd niet weer van de partij. Het duel met de Stadjers werd voor de rust al beslist. Reinder Haaksema maakte er 2-0 van na een goede actie van Bo Tukker en uit een prima aanval was het Marco Frankruijter die de ruststand op 3-0 wist te bepalen. Na de thee toonden beide teams wel hun goede wil, maar spectaculair was het allemaal niet. SIOS geloofde het verder wel en Amicitia VMC was niet bij machte om iets terug te doen.

5e Klasse D Zaterdag
EZINGE – EENRUM    3-0
Doordat SV TEO zich heeft terug getrokken was Ezinge de enige driepunter van het seizoen ontnomen en bevond het zich met slechts een punt maar één positie boven de nog puntloze hekkensluiter Eenrum. Beide teams troffen elkaar op het sportpark in Feerwerd en het duel eindigde in een verdiende 3-0 overwinning voor de thuisploeg.

De gastheren kwamen goed uit de startblokken en lieten in de beginfase enkele kansen liggen. Al snel zakte het niveau van de wedstrijd en nadat Eenrum ook haar eerste mogelijkheid onbenut had gelaten, was het Nick Rosema die Wiebe Leistra na een prima onderschepping in staat stelde de openingstreffer te scoren: 1-0. Doordat het baltempo te laag en er te weinig beweging zonder bal was en het spel daardoor te voorspelbaar, gebeurde er voor de rust weinig noemenswaardig meer en was 1-0 tevens de ruststand.

Na de pauze een zelfde spelbeeld waarbij Ezinge te voorspelbaar bleef en Eenrum kwaliteit ontbeerde waardoor beide defensies gemakkelijk overeind wisten te blijven. In de 67e minuut werd de score dan toch verdubbeld toen Peter Vergeer teammaatje Wiebe Leistra wist in te spelen. Hij draaide goed weg bij zijn directe tegenstander en schoot beheerst binnen: 2-0. Tien minuten voor het einde was de sterk spelende Niels Giesen de maker van de 3-0 door een afgeslagen hoekschop droog binnen te schieten.

‘Al met al een prima uitslag met een verdiende winnaar van een matige voetbalmiddag in het pittoreske Feerwerd’, sprak trainer Ronald Bouwman na afloop.

ZEESTER – OKVC    1-0
Levi Veenstra

DE LAUWERS – RZ BAFLO    0-2
Duncan Torrenga (2)

5e Klasse E Zaterdag
BEILEN – SGV    0-1
SGV kon ook voor de uitwedstrijd tegen Beilen niet over een volledig fitte selectie beschikken. Vanuit het tweede team was derhalve Nick Gankema aangesloten en de vertegenwoordiging van JO19 bestond uit Sven Korthuis, Wouter Steen en Rick Wessels, waarbij er voor Korthuis een basisplaats was gereserveerd. De reis naar het Drentse leverde de Schildwolders geen windeieren op. Aan het einde van de rit werd de derde competitiezege bijgeschreven.

De staf van SGV moest al vroeg in de wedstrijd opnieuw aan het schuiven nadat Jelte Bos na een stevige overtreding geblesseerd moest afhaken. Toch bleef SGV de betere van de twee ploegen met het meeste balbezit en de controle over het gebeuren. Aan beide kanten waren er kansen, maar het duurde tot de 40e minuut alvorens er een goal begroet kon worden. Die kwam op naam van Henk Jansma en hij zorgde dat SGV in ieder geval met een voorsprong aan de thee kon beginnen: 0-1.

Beilen moest na de doelwisseling wel iets en wist SGV op eigen helft terug te dringen. Toch lukte het de Drenten niet om grote kansen te krijgen. Op een paar counters na kwamen de Schildwolders niet meer in het stuk voor. Na driekwart wedstrijd kreeg Beilen wel een goede kans, maar doelman Marijn Jager was niet van plan om aan een goal mee te werken. Wouter Steen en Rick Wessels kwamen nog in het veld om mee te helpen de magere voorsprong over de streep te trekken en dat deed het team met succes.

TYNAARLO – GEO    3-1
Doelpunt GEO: Bart van der Tuuk

5e Klasse F Zaterdag
OLDAMBTSTER BOYS – VVS    2-14

Lars de Jonge en Emil Heeres scoorden voor het zaterdagteam van Oldambtster Boys, maar of je in dit geval nog van eretreffers mag spreken? Het bezoekende VVS wist er namelijk maar liefst veertien in te prikken. Halverwege stond het al 0-7. Na de thee vond er een kleine opleving plaats aan de kant van de Boys die twee treffers opleverde, maar die werd al snel de kop ingedrukt. Dan praat je op het einde niet eens meer over een pak slaag, maar van een sportieve afranseling. Namens de Oostwolders scoorde Gerjan Drenth drie keer. René Dijksterhuis, Thijs Boer, Leon Boer en Remco de Kleine namen twee treffers voor hun rekening en de overige doelpunten werden door Lars Eggens, Yannick Drenth en Romke Smit van een handtekening voorzien. ‘Wat moet je van zo’n wedstrijd nog vertellen. Behalve dat het nooit een wedstrijd is geweest’, aldus trainer Egbert Bosma van VVS.

WAGENBORGER BOYS – MEEDEN    2-4
Wagenborger Boys en Meeden hebben er een mooie voetbalmiddag van gemaakt, waarbij de Boys op de eerste overwinning leken af te stevenen. Ze trokken uiteindelijk aan het kortste eind door fysieke ongemakken.

De Wagenborgers speelden hun beste eerste helft van dit jonge seizoen. Binnen twintig minuten keek het bezoekende Meeden tegen een 2-0 achterstand aan. De beide middenvelders Robin Riepma en Jaap Enderlé waren trefzeker. De kansen om de gasten al na drie kwartier in een uitzichtloze positie te brengen waren aanwezig, maar tegen de verhouding in kwamen de gasten in de 35e minuut dichterbij door slecht verdedigen en een goal van Joost Kamphuis: 2-1. Deze treffer zou tekenend zijn voor wat zich na de doelwisseling afspeelde.

Wagenborger Boys bleef in de tweede helft proberen om de wedstrijd in het slot te gooien, maar in de eindfase ging er teveel mis. Meeden begon steeds meer aan te kloppen, al vond men in eerste instantie nog wel de uitstekend keepende Sander Levinga op het pad naar succes.

Langzaam maar zeker begonnen de krachten van de thuisclub wat weg te vloeien en werd het na slecht ingrijpen in de 80e minuut 2-2 door toedoen van Jay van Weerden. Binnen een tijdsbestek van een paar minuten moesten er bij de Boys drie verse krachten in het veld komen omdat de uitvallers eenvoudigweg de puf niet meer hadden om verder te kunnen.

De scheidsrechter had al aangegeven dat er zeven minuten bijgeteld zouden worden en laten dat nou net de minuten zijn die de gastheren fataal zouden worden. Door slecht uitverdedigen stond het na 93 minuten 2-3 dankzij een goal van Sander Boog en in de allerlaatste minuut wist Jay van Weerden er nog 2-4 van te maken.

‘De neutrale toeschouwers hebben een heerlijke en intensieve pot voetbal gezien, maar de druiven zijn erg zuur. We speelden de eerste helft zo goed en geven hem dan op deze manier weg. We hebben in ieder geval laten zien dat we tegen hoger geklasseerde teams ook goed kunnen spelen, maar dat we het tegen fysiek sterkere tegenstanders moeten afleggen. Wat daar ook voor reden achter schuil gaat, hier moeten we aan werken’, aldus coach Reitze Enderlé.

SC SCHEEMDA – SETA    4-1
De competitie is nog niet zo lang onderweg, maar in 5F kon je zaterdag al wel van een topper spreken. SC Scheemda ontving onder prima omstandigheden op eigen veld tegenstander SETA. Het was perfect voetbalweer en de toeschouwers waren er wel klaar voor. De gastheren lieten de vele fans niet voor niets komen. Het team van trainer Gerrie Drent zegevierde namelijk met 4-1.

De Scheemders moesten laten zien dat een brede selectie belangrijk is, want maar liefst vijf spelers konden niet aanschuiven. Het zou een fysieke strijd gaan worden en dat kwam allemaal samen in een wedstrijd waarin de scheidsrechter ook overeind bleef en ingreep waar het nodig werd geacht. Een kopbal van Thijs Heef miste in de 5e minuut de juiste richting en SETA schoot voorlangs. Dat waren de eerste schuchtere pogingen om het duel open te breken. Een van de gasten vond dat Danny Blaauw iets te balvaardig was en probeerde hem uit de wedstrijd te schoppen. Het leverde de zondaar geel op en Blaauw kon, gelukkig voor de thuisclub, verder spelen.

Na een kwartier spelen was het raak voor de gastheren. Marco van de Linde probeerde het met een schot van buiten de zestien en zag de bal in de verre hoek verdwijnen: 1-0. Na ruim een half uur spelen liet SETA zien dat het duel eigenlijk in evenwicht behoorde te zijn en dat kwam er ook met een goal van Jos de Boer: 1-1.  SC Scheemda kon opnieuw beginnen, kreeg wat kleine kansen maar moest wachten op een kardinale fout van de verdediging van de Musselkanaalsters. De bal werd zomaar bij Danny Blaauw ingeleverd en hoewel de hoek moeilijk was en de doelman omspelen nog lastiger, lukte het de goaltjesdief wel om het presentje uit te pakken: 2-1.

SC Scheemda was in het tweede bedrijf van plan om SETA ver bij het doel van de uitstekend acterende Edwin Kuipers weg te houden en middels goed en geconcentreerd verdedigen lukte dat ook. De gasten hadden het moeilijk met de sterk acterende thuisclub die in Niek Smit de volgende doelpuntenmaker had: 3-1. Vervolgens mocht Danny Blaauw de eindstand op 4-1 bepalen.

Gerrie Drent: ‘ We speelden een sterke partij. Onze sponsors en supporters waren er in grote getale en als je dit dan op de mat kan leggen? Dan heb je gewoon een fantastische voetbalmiddag. Hier genieten we van, maar de prijzen liggen aan het einde van de rit pas klaar en dus moeten we er zaterdag tegen Meeden opnieuw staan.’

MEEDHUIZEN – ZNC    0-1
Ruben Meijster

5e Klasse C Zondag
OLDAMBTSTER BOYS – WEO    0-1

Het werd een benauwde overwinning, maar hij kwam er wel. Oldambtster Boys, voor een groot deel bestaand uit spelers die van het Hoogezandster Kwiek zijn overgekomen, kon WEO een kwart wedstrijd bijbenen. Daarna as het team van trainer Tonny Huft de baas op het veld. Voetballend kwam men beter uit de verf en de kansen waren eveneens voor de gasten. De rust brak aan zonder dat er gescoord was en dus zou er na de doelwisseling iets moeten gebeuren. Dat was dan ook het geval. Vooralsnog weigerde WEO de trekker over te halen, raakten Kebba Darboe en Niels Jansen de paal en bleef zelfs een leeg doel onaangeroerd. Het kwartje had zomaar in de richting van de gastheren kunnen vallen, maar doelman Bert Jager was in de 89e minuut op zijn hoede. En net op het moment dat een doelpuntloze remise de uitkomst van het treffen leek te worden, wist Niels Jansen een corner binnen te koppen en bezorgde de Woldendorpers daarmee toch nog een driepunter.

FARMSUM – YDE DE PUNT    3-1
Farmsum en Yde de Punt hebben de liefhebbers een vermakelijke middag bezorgt. De thuisclub bleek na negentig minuten over de beste papieren te beschikken en kon ene overwinning bijschrijven. Het eerste deel van de wedstrijd was Farmsum beter dan de gasten en dat werd nog eens benadrukt toen Robert Veenhuis er vandoor ging en Sidney Kosse de mogelijkheid bood om de 1-0 binnen te werken. De Farmsumer faalde niet in die missie. Vervolgens was het Veenhuis zelf die in het middelpunt van een uitbarsting van vreugde stond toen hij zijn tegenstander andermaal te snel af was, maar nu zelf tot scoren wist te komen: 2-0. Het klusje had daarna geklaard moeten worden, maar even sloeg de gastheren de schrik in de benen toen de Drenten na de thee de aansluiting wisten te vinden middels een goal van Niels Hingstman. Het was uiteindelijk Teun Westerhuis die aan alle onzekerheid een einde maakte en het team van trainer Peter Ernst naar een verdiende overwinning en een 3-1 eindstand wist te brengen.

KLOOSTERBUREN – FVV    1-2
Doelpunt Kloosterburen: Jorn Bolt

SV WOLTERSUM – DRIEBORG    1-4
Doelpunt SV Woltersum: Dennis Ruben

No Replies to "Overzicht amateurvoetbal"