Eervolle onderscheiding voor TTV Midstars

In Martiniplaza in Groningen zijn maandag de Groninger sportprijzen 2022 aan meerdere categorieën sporters uitgereikt. In de categorie breedtesport is tafeltennisvereniging Midstars uit Middelstum de winnaar geworden van deze eervolle onderscheiding. De prijs, een door kunstenares Natasja Bennink ontworpen bronzen beeld, is namens de club in ontvangst genomen door Jan Tammenga en Piet Bergsma.

Voor de Groninger sportprijs konden inwoners van de provincie Groningen kandidaten aandragen. Midstars heeft dus de eervolle breedtesportonderscheiding gewonnen. ‘Bij de tafeltennisvereniging uit Middelstum is letterlijk iedereen welkom, wordt iedereen begeleid en desgewenst getraind. Naast jeugd en veteranen (Oldstars) geldt dit sinds jaar en dag ook voor mensen met een beperking. De club is dus duidelijk meer dan tafeltennis op het hoogste landelijke niveau. En dat straalt de club ook uit’, zo valt er in de argumentatie te lezen.

No Replies to "Eervolle onderscheiding voor TTV Midstars"