Martijn Elzinga stopt als trainer van reserves SC Loppersum

Martijn Elzinga is aan zijn laatste seizoen bezig als trainer van de reserves van SC Loppersum. Elzinga heeft de afgelopen maand aan het bestuur aangegeven zijn aflopende contract niet te verlengen.

‘Ik heb het de afgelopen zeven seizoen uitstekend naar mijn zin gehad als trainer van het tweede elftal. Het komende seizoen gaat er bij het eerste en tweede elftal het een en ander veranderen. Mede daardoor wordt het lastig om de prestaties van de laatste jaren te evenaren. Na zeven seizoenen is het tijd voor iemand anders. Ik heb de afgelopen jaren een dusdanig goed gevoel aan de club overgehouden dat ik open sta voor een andere functie. De komende tijd ga ik met het bestuur bekijken wat ik voor de club kan betekenen.’

Elzinga kwam in 2015 voor zijn tweede periode als trainer naar SC Loppersum. In het eerste seizoen promoveerde hij direct naar de reserve 2e klasse. Daarna is hij de overige seizoenen in deze klasse blijven uitkomen. Onder andere tegen Zuidhorn, SC Rouveen en DESZ uit Zwartsluis probeerde hij met zijn elftal een plekje in de reserve 1e klasse te bemachtigen. Dat waren prachtige ervaringen. Het bestuur en de tweede selectie vinden het jammer dat de oefenmeester dit besluit heeft genomen, maar na jarenlange trouwe dienst is er ook alle begrip voor.

No Replies to "Martijn Elzinga stopt als trainer van reserves SC Loppersum"