Running Clinic bij Loopgroep Bedum

Loopgroep Bedum start eind maart weer met een Running Clinic. Deze bestaat uit tien lessen, die geschikt zijn voor de absolute beginner en lopers die al jaren niet meer aan hardlopen hebben gedaan of dit niet hebben aangedurfd.

De clinic wordt gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers van de Loopgroep Bedum. Zij zullen elke deelnemer op een verantwoorde manier training geven. Gedurende de clinic zul je merken dat je conditie verbetert en dat je in staat bent om steeds langer, verder en met (meer) plezier te sporten. Als je niet alle lessen kunt volgen is dat uiteraard geen enkel probleem. De clinic start op donderdag 30 maart om 19.30 uur bij de Sporthal de Beemden aan de Sportlaan 22 in Bedum en duurt een uur. Daarna gaat men wekelijks aan de slag. Meestal op donderdag, maar soms op dinsdag in verband met feestdagen, van 19.30 uur tot 20.30 uur vanaf dezelfde locatie.

Er wordt van de deelnemers verwacht dat ze naast de les nog minimaal een keer per week trainen. Na afloop is de deelnemer in staat (minimaal) dertig minuten aan een stuk hard te lopen. Dat is tussen de drie en de vijf kilometer. Naast de clinic zelf is er ter ondersteuning ook een WhatsApp-groep met extra trainingsopdrachten. Na het voltooien van de clinic krijgt men een oorkonde en kan men de rest van het jaar met de Loopgroep meetrainen. Aan de clinic en het meetrainen zijn wel kosten verbonden.

Voor nadere inlichtingen en opgave kan men terecht bij Peter van der Hulst via het telefoonnummer 06-34028797 of via het emailadres trainer@loopgroepbedum.nl. Meer informatie staat ook op www.loopgroepbedum.nl/clinic. Op bovenstaande foto de deelnemers van de clinic die enkele jaren geleden is gehouden.

No Replies to "Running Clinic bij Loopgroep Bedum"