Brend Hansen (NEC Delfzijl) bereikt mijlpaal

Brend Hansen (24) is de volgende in e rij van spelers die een mijlpaal heeft bereikt. Het duel tegen het Ten Boerster Omlandia was zijn honderdste in het tenue van NEC Delfzijl. In zijn jubileumwedstrijd viel hij meteen na de rust in en speelde als middenvelder.

Zijn eerste officiële competitiewedstrijd voor NEC Delfzijl speelde Hansen op het eigen sportpark Centrum tegen Groen Geel. Dat was op 11 maart 2017. Deze wedstrijd eindigde destijds in een 1-1 gelijkspel. De Delfzijlsters kwamen in dat duel op voorsprong toen een solo van Jari Slort eindigde met een prima voorzet op Ruben Stam die koppend voor 1-0 wist te zorgen.
Brend Hansen speelde 85 competitiewedstrijden en 15 bekerwedstrijden. Hij scoorde in competitieverband 2 keer en in bekerwedstrijden 1 keer voor NEC Delfzijl 1. Ook wist hij 5 doelpunten in oefenwedstrijden te maken. Hansen speelt al vanaf de start op 1juli 2014 in de jeugd van NEC Delfzijl. Voetbal is hem met de paplepel ingegoten. Zijn opa (Henk Wolda) en vader Fred Hansen waren ook jarenlang actief als voetballers en vader Fred was daarnaast ook vele jaren een verdienstelijke trainer. De club feliciteert de jubilaris met deze mijlpaal.

No Replies to "Brend Hansen (NEC Delfzijl) bereikt mijlpaal"