Gerard Vos verbreekt clubrecord tijdens Marathon Rotterdam

Gerard Vos heeft tijdens de Marathon Rotterdam het clubrecord van AV Fivelstreek verbroken. De Damster atleet verbrak het clubrecord van de vereniging uit Delfzijl door de olympische afstand in een tijd van 2 uur, 31 minuten en 45 seconden te volbrengen. Het vorige record stond op 2 uur, 36 minuten en 47 seconden.

Vos zijn medeclubgenoot en trainingsmaat Demian Zijlstra presteerde eveneens naar behoren door op de marathon een tijd van 2.43.05 uur neer te zetten. Hij verbrak daarmee zijn persoonlijk record. Mede-clubgenoot Barry Bronsema volgde op een respectabele 2.45.49 uur. Jorus Nieuwenhuis van eveneens AV Fivelstreek debuteerde sterk op de marathon met een tijd 3.11.32 uur. Op bovenstaande archieffoto van Linda van Vliet Vos in actie tijdens de Dijkloop van Delfzijl.

 

 

No Replies to "Gerard Vos verbreekt clubrecord tijdens Marathon Rotterdam"