Damster oefenmeester Gerard Zeeman grijpt naast prijs VVON

Damster Gerard Zeeman is er niet in geslaagd om de titel ‘beste Noordelijke trainer’ in de wacht te slepen. De oefenmeester van GRC Groningen . moest de eer laten aan Ruud Jalving, trainer van het Asser ACV dat in de 3e divisie speelt.

Evenals vorig jaar konden de leden van de Vereniging van Oefenmeesters Nederland (VVON) ook nu weer digitaal hun stem uitbrengen voor de verkiezing van ‘beste trainer-coach’ in elk van de zes VVON-districten. Ook nu weer waren er in ieder district trainers genomineerd waaruit een keuze kon worden gemaakt. De leden konden alleen een stem uitbrengen op de genomineerden in hun eigen district.

Bijna veertig procent van alle VVON leden heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. En dit is wat ons betreft een zeer mooie ‘opkomst’. Het was in elk district ook een spannende race zo bleek toen de stemmen werden geteld. ‘De verschillen waren klein, soms zeer klein. Maar uiteindelijk kan er maar één trainer in elk district de winnaar zijn. Het mooie aan deze verkiezing is dat de winnaars zijn gekozen door hun collega-trainers. Dit geeft wat ons betreft nog extra glans aan deze VVON Awards’, meldt de vereniging. De Awards werden uitgereikt tijdens het VVON Trainerscongres in Zwolle.

Hoewel Zeeman de prijs graag had willen winnen, begrijpt hij ook wel dat de hoogste eer naar Jalving is gegaan. Hij is al blij met het feit dat hem een nominatie ten deel was gevallen. ‘Dat is toch een erkenning voor waar je mee bezig bent.’

No Replies to "Damster oefenmeester Gerard Zeeman grijpt naast prijs VVON"