33e Bedrijventoernooi Bedum vestigt nieuw record

Het 33e Slagerij Havinga Bedrijvenvoetbaltoernooi in Bedum is een groot succes geworden met een recordaantal deelnemers. Het evenement, verspreid over twee dagen, trok 50 teams en 3000 bezoekers voor de feestavonden. Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. won de 7X7-categorie, terwijl Problicity de 35+-categorie wist te winnen. In de 45+-categorie ging Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen met de winst naar huis. Bij de dames was Groenvoorziening van der Werf de winnaar.

Vrijdagavond werden de bezoekers getrakteerd op optredens van Wolter Kroes, Frank van Etten en Jannes. Dat zorgde voor een geweldige sfeer en een feestelijke start van het weekend. Zaterdagavond stond in het teken van live-voetbal met de wedstrijd Nederland -Turkije, waarbij de overwinning van Oranje uitbundig werd gevierd. Na de wedstrijd ging het feest verder met een knallend optreden van Boer Harm, gevolgd door een fantastisch optreden van hoofdact Bizzey. De avond werd spectaculair afgesloten door de Black Ty Monkey Squad, die voor een onvergetelijke finale van het weekend wisten te zorgen.

Petra Makkes, voorzitter van het toernooi, sprak haar tevredenheid uit over het verloop van het evenement: ‘We zijn ongelooflijk trots op wat we dit jaar hebben bereikt. Het recordaantal teams en de overweldigende opkomst bij de feestavonden tonen aan hoe belangrijk dit toernooi is voor onze omgeving. De combinatie van sportiviteit overdag en gezelligheid ‘s avonds maakt dit evenement uniek. Ik wil graag mijn diepe waardering uitspreken voor het harde werk van ons bestuur, de inzet van alle vrijwilligers, het enthousiasme van de spelers en de geweldige sfeer die onze bezoekers hebben gecreëerd. Zonder hen zou dit succes niet mogelijk zijn geweest.’ Met deze geslaagde 33e editie heeft het toernooi opnieuw bewezen een hoogtepunt te zijn op de lokale evenementenkalender. Men kijkt dan ook al uit naar volgend jaar. Onderstaand de resultaten op een rijtje.

Categorie 7X7
1. Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V.
2. Almliebe / Galerie Roel
3. Bouwbedrijf De Jongens van Oosterhoff
   FairPlay: Vaatstra Installatietechniek

Categorie 35+ 
1. Problicity
2. SaamnLeuk / Puur Schoonheidssalon
3. Slagerij Havinga
   FairPlay: KIG

Categorie 45+ (Best of the rest)
1. Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen
2. Dijk & Belga, hypotheken en verzekeringen
3. Chris Slager Makelaardij / Groenvoorziening v/d Werf
   FairPlay: Trainers Kids United

Categorie Dames
1. Groenvoorziening van der Werf
2. Klus en Handelsonderneming Erwin 
   i.c.m. Stukadoor Jeroen en Rijschool van Houten
3. Tandheelkundig Centrum Bedum
   FairPlay: Wieringa Bedum

No Replies to "33e Bedrijventoernooi Bedum vestigt nieuw record"