Succes voor Neptunus op Amsterdamse Bosbaan

De roeiers van Neptunus  waren afgelopen weekend actief tijdens de Dutch International Youth Regatta op de Bosbaan in Amsterdam. De wedstrijden op zaterdag werden afgelast vanwege de harde wind. Op zondag was het weer iets beter waardoor toch nog een deel van het programma afgewerkt kon worden.

Zo startte Eva Griep bij de dames onder 23 jaar in de skiff. Zij behaalde een afgetekende overwinning en mocht een beker en een medaille in ontvangst nemen. Ivar Hooites startte in de dubbel twee met Steyn Boevink  van roeivereniging Salland. Door hun overwinning in de voorwedstrijd plaatsten zij zich voor de A-finale. De gelegenheidscombinatie die tot dit weekend nog maar drie keer samen in de boot had gezeten kwam nog net iets te kort om een podiumplek te bereiken. Voor deze jonge ploeg een knappe prestatie. Op bovenstaande fot de beide roeiers van Neptunus.

No Replies to "Succes voor Neptunus op Amsterdamse Bosbaan"