WEO simpel langs zwak Usquert

Het Woldendorper WEO heeft de inhaalwedstrijd in en tegen Usquert zondagmiddag met maar liefst 0-8 weten te winnen. De thuisclub, enigszins gehandicapt aan de aftrap verschenen, kon geen moment de indruk wekken dat men het team van trainer Marshall Pourier een lastige middag zou gaan bezorgen.

WEO wilde graag winnen, want de koppositie in de vijfde klasse lag in het verschiet, vooropgesteld dat Engelbert een veer zou laten in het duel tegen SVMH. Dat gebeurde echter niet. Desondanks was Pourier na afloop wel een tevreden man. ‘Je zou natuurlijk kunnen zeggen dat we met dubbele cijfers hadden moeten winnen, maar je ziet toch dat de druk van de ketel is als al snel blijkt dat je het niet moeilijk gaat krijgen’, aldus de oefenmeester. Hij had in Daniël Boekee en Teun Westerhuis zijn meest trefzekere spelers. Boekee trof het doel vier keer, Westerhuis nam genoegen met drie doelpunten en Niels Jansen hield het bescheiden met één treffer. Omdat Engelbert ook tot winst wist te komen, blijven zij aan de leiding in 5D. ‘Maar dat geeft niks, de worsten hangen aan de finish’, riep Johan Wildervank op de achtergrond. Waarmee hij maar wilde zeggen dat de prijzen pas op de meet worden verdeeld.

* Usquert – WEO 0-8 (0-6). Teun Westerhuis 0-1; Daniël Boekee 0-2; Daniël Boekee 0-3; Teun Westerhuis 0-4; Daniël Boekee 0-5; Niels Jansen 0-6; Teun Westerhuis 0-7; Daniël Boekee 0-8.

 

No Replies to "WEO simpel langs zwak Usquert"