Vacaturebank sportief Noord-Groningen

Uw vereniging is op zoek naar nieuwe leden? Of misschien een nieuwe trainer/coach? Misschien zijn zij wel op zoek naar u.. EemsmondSport brengt de partijen graag wat dichter bij elkaar door op deze site een platform aan te bieden waar elke vereniging gebruik van kan maken. Heeft u een vacature? Laat het ons weten. Wij plaatsen uw oproep gratis en hopen uiteraard dat uw vereniging er op deze manier in zal slagen nieuwe leden en/of een geschikte trainer/coach te vinden. Mail uw vacature naar info@eemsmondsport.nl. Is hij ingevuld? Laat het dan ook even weten…

 

 

ROOD ZWART BAFLO ZOEKT HOOFDTRAINER

Voor het seizoen 2024/2025 zoekt voetbalvereniging Rood Zwart Baflo een nieuwe hoofdtrainer. Je bent verantwoordelijk voor het geven van twee trainingen per week en de begeleiding bij de wedstrijden op zaterdag van het eerste elftal.

Wat wij van jou verwachten:

 • In staat zijn om een duidelijk structuur van regels en afspraken neer te zetten, waarbinnen de selectie functioneert.
 • Op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van de voetbalvaardigheden van onze spelersgroep op individueel en collectief niveau.
 • Een duidelijke visie hebben op voetbal en dit kunnen overbrengen op de spelersgroep.

Ben je in het bezit van het UEFA C-diploma of bezig deze te halen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Deze kan je sturen naar secretaris Joram Sportel via het emailadres secretaris@roodzwartbaflo.nl.

 

 

OMLANDIA ZOEKT TRAINER VOOR TWEEDE ELFTAL
Voor het seizoen 2024-2025 is Omlandia op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. Momenteel spelen de seniorenteams buiten ons eerste elftal allemaal recreatief, maar voor volgend seizoen is er een jonge, gretige en ambitieuze groep spelers die Omlandia 2 weer tot een prestatieve ploeg vormen, zoals het hoort.
Omlandia 2 traint volgend seizoen op dinsdag en donderdag en de trainer die we daarbij zoeken is iemand die oog heeft voor het belang van de club, de ontwikkeling van spelers en goed kan samenwerken met de staf van ons eerste elftal. Uiteraard staat hier een passende vergoeding tegenover.
Geïnteresseerd? Mail dan naar tcsenioren@vvomlandia.nl. Voor extra informatie kun je contact opnemen met Peter Pierie: 06-50653272.

 

OMLANDIA DAMES ZOEKT SPEELSTERS EN TRAINER

Omdat de Omlandia-dames ook volgend seizoen dolgraag uitkomen in competitieverband, zijn er dringend nieuwe voetbalsters nodig. De huidige speelsters van Omlandia VR1 roepen geïnteresseerde dames in de omgeving dan ook op om eens een kijkje te komen nemen, of nog beter: hun team te komen versterken.

‘We hebben elke dinsdag een open training voor dames of meiden die een keer mee willen doen. Stuur ons een berichtje naar ons instagram-account https://www.instagram.com/omlandiavr1 of stuur een appje naar Meike Emmelkamp: 06-15686474′, vertellen de Omlandia-dames. De trainingstijd is elke dinsdag van 19:30 tot 20:45 uur. Als je enthousiast bent om mee te doen is het al goed en als je goed kunt voetballen is dat al helemaal mooi. Daarnaast zoeken ze ook nog een keeper, het liefst eentje met een beetje ervaring.’ Omlandia VR1 speelt momenteel in de middenmoot van de vierde klasse. Ze zijn een beetje prestatiegericht, maar vinden een gezellige derde helft net zo belangrijk. Nieuwsgierig geworden en wil je een keertje sfeerproeven? Train dan een keer mee of bezoek een wedstrijd. Iedereen is van harte welkom!

Ook nieuwe damestrainer gezocht
Tot slot is Omlandia VR1 met deze enthousiaste groep dames ook op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2024-2025, omdat de huidige trainer ermee stopt. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar tcsenioren@vvomlandia.nl of neem contact op met Peter Pierie van de technische commissie van Omlandia: 06-50653272.

 

 

v.v. Poolster zoekt voor het seizoen 2024-2025 een
TRAINER/COACH B-SELECTIE

v.v. Poolster uit Spijk is een familievereniging met ca. 200 leden, waarbij saamhorigheid, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Onze B-selectie bestaat momenteel vooral uit jonge spelers en is samengesteld uit een vaste groep èn spelers die gedeeltelijk met de A-selectie meetrainen.

Op de zaterdag wordt het tweede elftal, uitkomend in de reserve 4e klasse, geformeerd met spelers uit de A- en B-selecties, in overleg met de hoofdtrainer van Poolster. Sportief doel is om deze selectie individueel en als team door te ontwikkelen middels leuke, uitdagende en leerzame trainingen met de juiste balans tussen prestatie en plezier in de sport.

Wij zijn op zoek naar een persoon die zowel de trainingen op dinsdag- en donderdagavond kan verzorgen en de coaching op de zaterdag voor zijn/haar rekening wil nemen. Echter, ben je geïnteresseerd maar kun je niet het complete plaatje invullen, ga met ons in gesprek om te bekijken wat wel mogelijk is. Denk daarbij aan alleen de rol als coach of het verzorgen van de trainingen op één van de trainingsavonden.

Overige gewenste vaardigheden zijn:
– Je bent communicatief en sociaal sterk

– Je draagt zorg voor een goede voorbereiding op wedstrijden en trainingen;
– Je werkt goed samen met de elftalleider en hoofdtrainer;
– Je past binnen onze clubcultuur.

 

Wat wij kunnen bieden:
* Een prachtig vernieuwd sportcomplex met een modern kunstgrasveld;
* Een jonge groep om mee te werken;
* Een familiaire sfeer in onze vereniging;
* Een passende vergoeding.

Heb je interesse, mail dan jouw motivatie naar:
Peter van Kooten (secretaris)
Vlasakker 4
9909 BT Spijk
secretaris@vvpoolster.nl

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met:
Klaas Kooistra (coördinator senioren), tel: 06-51473596

 

 

Voor het seizoen 2024-2025 zoekt VV Stedum een nieuwe hoofdtrainer

Als hoofdtrainer ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en trainen van de eerste selectie van VV Stedum. Je verzorgt de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en bent op zaterdag aanwezig voor de begeleiding van de wedstrijden. Je wordt verantwoordelijk voor een jonge hechte groep  jongens die zowel binnen als buiten het veld met elkaar omgaan. Weet jij als geen ander een jong en gretig team te enthousiasmeren, uit te dagen en nieuwe dingen te leren op de training? Lees dan gauw verder!

Wat vragen wij?
De afgelopen seizoenen waren in verband met blessures behoorlijk uitdagend. Wel is het duidelijk dat Stedum zeker thuishoort in de middenmoot van de 5e klasse en het iedere tegenstander bovenin moeilijk kan maken. “Wie binn’n Steem en wel binn’n joe?

 

Het doel is om een solide middenmoter te zijn met een stiekeme ambitie voor een periodetitel. De wil om te winnen is er in ieder geval! Wat hopen wij te zien in een nieuwe trainer:
Minimaal een TC3 (Uefa C) diploma;

– Goede communicatie naar het bestuur en vooral de spelersgroep;
– Uitdagende oefenstof;
– Bereidheid om de oudste jeugd te begeleiden naar het eerste elftal;
– Betrokkenheid bij de club

Over de club
Met haar herkenbare geel-zwarte kleur is VV Stedum al jaren een begrip in de vijfde klasse. Na een kort uitstapje naar de 4e klasse keerden de geelzwarten al snel weer terug naar de vijfde klasse. Met ruim 60 seniorenleden heeft Stedum ook volgend seizoen 3 senioren teams in de benen. De onderlinge verbinding binnen de club is groot en op donderdagavond zitten de leiders en de hoofdtrainer samen om de teams te bespreken. De kantine is donderdagavond en zaterdag geopend.

Wat heeft de VV te bieden?  
Een gemotiveerd en gezellig elftal met een mooie balans tussen jonge spelers en ervaren rotten. Verder kan je het volgende verwachten:

– Een mooie trainingsaccommodatie: Naast ons hoofdveld op natuurgras beschikken wij ook over een trainingsveld op kunstgras. Zowel hoofdveld als kunstgrasveld hebben verlichting;
– Ruime ondersteuning: Vanuit het bestuur, de elftalleider en uiteraard onze vaste supporters;
– Een geweldig clublied à HURRY UP, STEDUM HUP
– Een onvergetelijke derde helft, teamuitjes en weekendje weg met het elftal
– Een passende beloning in euro’s (Uiteraard te besteden in onze prachtige kantine)
– Kan jij niet wachten om te beginnen? Reageer dan direct met jouw CV en motivatie. Sollicitaties kunnen opgestuurd worden naar secretaris Dick Dijk. E-mail: hethogenoorden@planet.nl

Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 11 februari worden opgestuurd.

 

 

Voetbalvereniging Zeester zoekt damestrainer

Voetbalclub Zeester uit Zoutkamp is voor het seizoen 2024/2025 op zoek naar een trainer voor een op te richten damesteam. Het team zal in de vierde of vijfde klasse gaan uitkomen. Over de invulling van de trainingen en de begeleiding tijdens de wedstrijden kunnen we tijdens een goed gesprek wel praten. Gediplomeerd zijn is een pre, maar vooralsnog geen vereiste.

Heeft u affiniteit met het damesvoetbal en lijkt het u leuk om een groep enthousiaste dames op weg te helpen? Bent u communicatief vaardig en in staat om de oefenstof goed op deze groep over te brengen?  Dan bent u misschien wel de trainer waar wij naar op zoek zijn. Aarzel niet te lang. Neem contact op met Sjoerd Steegstra. Telefoon 06-57081496

 

 

 

 

 

Vv Noordwolde is voor de JO17-1 dringend op zoek naar een trainer.

JO17-1 komt uit in de 4e klasse en traint twee keer in de week.
Het team is talentvol en gedreven en zal graag een niveau hoger willen spelen in de toekomst.

Noordwolde is een leuke dorpsclub die dichtbij de wijken Beijum, de Hunze en Van Starkenborg ligt. Doordat de club niet groot is, kennen de ouders, trainers, leiders en spelers elkaar en zijn de lijnen kort. Dat wordt door iedereen als zeer prettig ervaren.

Wat vragen wij:

 • Het in staat zijn om spelers te ontwikkelen, enthousiasmeren, stimuleren en te motiveren.
 • Het in staat zijn om ambitieus, gedreven en gedisciplineerd te werk te gaan.
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met het trainen van jeugdspelers en/of de wil om zich hierin te ontwikkelen.

Wij bieden:

 • Een gezellige (familie)vereniging, waarbij maximaal presteren op ieders eigen niveau voorop staat.
 • Mogelijkheden tot (verdere) ontwikkeling als trainer via opleidingen en cursussen.
 • Een passende vrijwilligersvergoeding
 • Club kleding.

 Interesse of meer informatie?
Mail naar: Jeugdcommissie.vvn@gmail.com

 

 

VV HOLWIERDE ZOEKT ENTHOUSIASTE TRAINER VOOR TWEEDE SELECTIE
VV Holwierde, zoekt met ingang van het seizoen 2022-2023 een enthousiaste trainer voor de tweede selectie. Holwierde 2 speelt in de reserve 4e klasse.

Functie
De trainer verzorgt de trainingen op dinsdag en donderdag en doet de coaching op de wedstrijddagen. Samenstelling van de selectie zal wekelijks met de hoofdtrainer worden besproken. De trainer zorgt voor leuke uitdagende trainingen en zorgt voor een balans tussen sfeer en prestatie.

Vacature dameselftal
VV Holwierde, zoekt een enthousiaste trainer voor het vrouwenelftal. Holwierde VR1 speelt op dit moment in de middenmoot van de 4e klasse. De trainer kan in overleg per direct beginnen (of in samenwerking met de huidige trainers). Voor het seizoen 2022-2023 kan de trainer volledig aan de slag.

Functie
De trainer verzorgt de trainingen op maandag en woensdag en doet de coaching op de wedstrijddagen. Het team bestaat uit 16 a 18 dames in de leeftijd tot ongeveer 25 jaar. De trainer zorgt voor leuke uitdagende trainingen en zorgt voor een balans tussen sfeer en prestatie.

Vereniging
VV Holwierde staat bekend als een intense en gezellige vereniging dat bestaat uit 3 seniorenteams en 1 senioren damesteam op de zaterdag. In de categorie 7-tallen hebben we een 35+ herenteam, een 30+ damesteam en een 18+ damesteam. De jeugd speelt in combinatieteams met vv Poolster.

Accommodatie
Sportpark Katmis is de thuishaven van vv Holwierde en heeft onder andere een natuurgrasveld, kunstgrasveld, fitnessruimte en een verzorgingsruimte.

Een vergoeding is beschikbaar voor beide vacatures.
Ben je geïnteresseerd in een van deze functies?
Stuur een mail naar: etuik@t-mobilethuis.nl

 

 

SV BEDUM ZOEKT NIEUW HOOFD JEUGDOPLEIDING
Voetbalvereniging SV Bedum is op zoek naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding (HJO). SV Bedum is een bloeiende en gezellige vereniging met ongeveer 300 jeugdleden (31 jeugdteams), waarbij de eerste jeugdteams op divisie-niveau acteren. De jeugdopleiding van SV Bedum heeft de status van Lokale Jeugdopleiding.

De HJO gaat zich primair richten op het door ontwikkelen van het Beleid Jeugdvoetbal, dit beleid implementeren, bewaken en zich richten op het voetbaltechnisch kader. De HJO is samen met de Technisch Jeugd coördinatoren verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van alle trainers.

Taken en verantwoordelijkheden
• Het door ontwikkelen en bewaken van de paarse draad binnen de jeugdopleiding;
• Een betere doorstroom ontwikkelen van de jeugd naar de senioren;
• Het ontwikkelen, aansturen en zorgdragen voor behoud van (jeugd)trainers;
• Het actief begeleiden van (jeugd)trainers;
• Werken aan een veilig en sportief ontwikkelingsklimaat;
• Bezoeken van wedstrijden en trainingen;
• De Jeugdafdeling vertegenwoordigen in de Technische Commissie
• Het verzorgen van teamindelingen in samenwerking met de Technische Jeugd coördinatoren;
• Het bewaken (en ondersteunen) dat extra voetbal gerelateerde activiteiten buiten de reguliere trainingen om worden georganiseerd;
• SV Bedum vertegenwoordigen bij bijeenkomsten aangaande opleidingen jeugdvoetbal
• Mede ontwikkelen van het voetbaltechnisch Jeugdbeleidsplan en tussentijdse aanpassingen daarin aangeven.

Communicatie
• Frequent overleg met de Technische Jeugd coördinatoren;
• Frequent overleg met de (jeugd)trainers;
• Het bespreken van de ontwikkelingen van (jeugd)trainers en jeugdspelers;
• Opzetten en vormgeven van thema-avonden ten behoeve van ontwikkeling (jeugd)trainers.

Profiel
• HJO heeft geruime tijd ervaring in het begeleiden en beoordelen van trainers en spelers;
• HJO heeft ervaring in het bewaken en uitdragen van een Jeugdplan;
• HJO is in staat om voortgangsgesprekken te voeren en vervolgstappen in gang te zetten;
• HJO heeft naast voetbaltechnisch inzicht een pedagogische achtergrond
• HJO kan visie en beleid vertalen in praktische en pragmatische acties;
• HJO heeft uitstekende communicatieve vaardigenheden;
• HJO is bereid om minimaal twee trainingsavonden en een dagdeel op zaterdag aanwezig te zijn;
• HJO heeft als pre de opleiding TC 2 met goed gevolg afgerond.

 

 

SIOS SAUWERD ZOEKT TRAINER/TRAINSTER VOOR VROUWEN 1
VV SIOS is een hechte, maar vooral gezellige dorpsclub waar voetbal centraal staat. Voor het seizoen 2022/2023 is de club op zoek naar een trainer/trainster voor Vrouwen 1. Momenteel spelen zij in de derde klasse, maar hebben de sterke ambitie om weer hoger te gaan spelen. Het team bestaat uit enthousiaste en gedreven voetbalsters die al jaren met elkaar spelen en aangevuld worden door speelsters vanuit de MO-17.

Als trainer ben je verantwoordelijk voor twee trainingsdagen. Die zijn doorgaans op dinsdag- en donderdagavond of in overleg. Verder sta je voor de coaching en begeleiding van de wedstrijden op zaterdag. Je bent in staat boven, maar ook naast de groep te staan en communiceert duidelijk en direct. Je bent gedreven, positief en in staathet team te motiveren. Na een jaar bestaat de mogelijkheid tot verlenging van het contract.

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan binnen tien dagen. Stuur een mailtje naar voorzitter@sios.nl.