Internationaal toernooi bij Eemsrobben

In zwembad Dubbelsag op de grens van Delfzijl en Appingedam vindt 6 en 7 Februari de dertiende editie van de Internationale plaats. Op elke dag zwemmen er ruim 220 zwemmers en zijn er per dag 25 officials bezig om het toernooi tot een groot succes te maken.

Het niveau is elk jaar bijzonder hoog en de verwachting is dat er ook nu weer vele records gevestigd gaan worden. Het klokken gaat nu middels elektronische tijdwaarneming. Er wordt deelgenomen door twaalf Nederlandse teams uit de Noordelijke provincies en drie Duitse teams, te weten uit Emden, Kiel en Stralsund. De opening zal deze keer spectaculair zijn en op de zaterdag rond 13.15 uur plaatsvinden.

Eemsrobben heeft al jaren als doel om de vereniging centraal te zetten in de vele verenigingen die de provincie telt. het toernooi wordt steeds verder uitgebreid om vooral de zwemmers een leuk en terugkerend weekend in deze maand te bezorgen.

No Replies to "Internationaal toernooi bij Eemsrobben"