Nipte winst voor strijdbaar ‘t Zandt

De mannen van voetbalvereniging ’t Zandt moesten zaterdag in eigen huis aantreden tegen het derde elftal van De Heracliden. Aangezien de ploeg uit Uithuizermeeden niet genoeg spelers op de been kon krijgen, werd er beroep gedaan op enkele spelers van de eerste selectie van de Meijsters.

In het eerste deel van de wedstrijd lieten de Zandtsters het beste spel zien, maar door goed verdedigen van de gasten konden de mannen uit ’t Zandt voorin geen vuist maken.  Uiteindelijk waren het wel de gastheren die op voorsprong kwamen doordat Rik Baas uit een voorzet van Peter van Weerden de openingstreffer binnenschoot: 1-0. Vlak voor de thee was het weer raak voor de thuisclub. Sam Schellekens schoot uit een voorzet van Cees bij de Leij de 2-0 achter de goalie van de Meijsters.

Na de thee ging het roer om bij de ploeg uit Uithuizermeeden. De Meijsters bleven druk zetten en dit resulteerde in diverse kansen. Het duurde daardoor ook niet lang voordat men de aansluitingstreffer binnen wist te schieten.

De Zandtsters kregen het nog zwaarder toen Gerry Winkel, met nog tien minuten te gaan, het veld moest verlaten toen hij een kaart ontving van scheidsrechter Bakker.  Ondanks de kansen die de gasten kregen, wisten ze de bal niet achter de  sluitpost van ’t Zandt krijgen. Na negentig minuten voetbal stond er daardoor een 2 – 1 eindstand op het scorebord. Zaterdag speelt ’t Zandt in Delfzijl tegen het vijfde elftal van NEC Delfzijl.

No Replies to "Nipte winst voor strijdbaar 't Zandt"