Jaap Danhof nieuwe trainer Poolster

Het bestuur van de voetbalvereniging Poolster uit Spijk heeft een opvolger gevonden voor de aan het einde van dit seizoen vertrekkende Jeroen de Munck. Men heeft Lopster Jaap Danhof weten te strikken. De clubleiding is blij met de handtekening van de man die nu nog trainer is van zondagclub Noordster.

Danhof is een naam in het Noord-Groninger amateurvoetbal. Hij was in het verleden maar liefst tien jaar hoofdtrainer bij SC Loppersum waarmee hij enkele seizoenen in de tweede klasse speelde. Daarnaast was hij drie seizoenen eindverantwoordelijke bij De Heracliden uit Uithuizermeeden en zat er zelfs nog een jaaar Godlinze tussen.

Voor aanvang van het seizoen 2015/2016 stapte Danhof over van het zaterdag- naar het zondagvoetbal en werd hij trainer van tweedeklasser Noordster uit Oude Pekela. Niet zonder succes, want in zijn eerste jaar loodste Danhof de Pekelders naar een periodetitel en een tweede plaats in de eindrangschikking van de 2e Klasse L. Promotie naar de 1e Klasse zat er echter niet in.

Dit seizoen gaat het beduidend minder met zijn huidige club. Het doel was voor aanvang van de competitie een plek bij de eerste vier, maar daar is Danhof momenteel ver van verwijderd. Noordster heeft uit tien duels nog maar drie punten weten te verzamelen en bezet dan ook de dertiende en tevens laatste plaats in 2L.

Het bestuur van Poolster vertrouwt op een sportieve en vruchtbare samenwerking met Danhof die, zoals reeds gememoreerd Jeroen de Munck opvolgt. Laatstgenoemde is aan zijn derde jaar bij de geelwarten bezig. Hij promoveerde met de Spieksters naar de derde klasse, viel een jaar later terug en bezet momenteel met zijn ploeg de vierde plaats in de 4e Klasse E.

No Replies to "Jaap Danhof nieuwe trainer Poolster"