Klimaatgroep Stars knokt voor lijfsbehoud

Tafeltennisteam Klimaatgroep Stars uit Middelstum is op de zevende plek geëindigd in de eredivisie en dit betekent voor de heren Colin Rengers, Arnoud Meijer en Jan Tammenga dat ze voor lijfsbehoud moeten strijden. Anders gezegd, ze gaan de play-downs in.

De eerste wedstrijd van een best-of-three reeks gaat zondag in Middelstum van start. Tegenstander is dan Wijzenbeek Westa uit het Limburgse Wessem. Bij elke wedstrijd geldt dat het team dat de eerste drie punten pakt, de wedstrijd heeft gewonnen. De return en een eventueel derde wedstrijd wordt een week later in Wessem gespeeld.

De winnaar van de reeks blijft in de eredivisie. De verliezer speelt op neutraal terrein één wedstrijd tegen de verliezer uit de andere play-downs. De winnaar van dit duel speelt eveneens één wedstrijd op neutraal terrein tegen de nummer twee uit de eerste divisie om de laatste plek in de eredivisie.

Het gaat ongetwijfeld een spannend duel worden tussen Klimaatgroep Stars en Wijzenbeek Westa. In de competitie ontmoetten ze elkaar al twee keer. Klimaatgroep Stars won in Wessem met 2-4 en Wijzenbeek Westa won in Middelstum met dezelfde cijfers. De ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd.

De Middelstummers willen uiteraard graag in de eredivisie blijven en roepen iedereen op om de ploeg van coach Gert Stulp te komen steunen. Het duel in de sportzaal aan de Coendersweg begint om twee uur. De toegang is zoals altijd gratis.

No Replies to "Klimaatgroep Stars knokt voor lijfsbehoud"