Klimaatgroep Stars verliest van Westa

De heren van Klimaatgroep Stars uit Middelstum hebben de eerste wedstrijd in de play-downs verloren. In de eigen sportzaal aan de Coendersweg ging het team van trainer Gert Stulp met 2-3 onderuit tegen Wijzenbeek Westa uit Wessem.

De thuisclub had zichzelf een goede dienst kunnen bewijzen als de eerste confrontatie in winst was omgezet. De druk was dan iets minder groot geweest voor het tweede duel, dat voor komend weekeinde op de rol staat. De Noord-Groningers weten dat ze die tweestrijd zullen moeten winnen om er nog een derde, beslissende wedstrijd in Limburg uit te slepen.

In het andere geval blijft er nog één strohalm over. Dan volgt namelijk een wedstrijd tegen de verliezer van de tweestrijd tussen Hilversum en Salamanders. De winnaar van deze confrontatie moet daarna nog een keer aan de bak en dat is tegen de nummer twee van de eerste divisie en dat duel zal uiteindelijk duidelijk maken wie er degradeert.

Klimaatgroep Stars liet kopman Colin Rengers starten en dat leverde de gastheren geen windeieren op. Rengers wist de thuisclub op voorsprong te zetten. Zijn inspanningen werden teniet gedaan na het verlies van Jan Tammenga.

Het was vervolgens Arnoud Meijer die de hoop in de Middelstummer harten nieuw leven wist in te blazen en daarna kwam alles aan op het duel dat Rengers met Qiang Liu moest uitvechten. De Chinees trok de partij naar zich toe en zorgde voor de hernieuwde gelijkmaker. Uiteindelijk ging ook de laatste partij naar de ploeg uit Wessem en liet men Klimaatgroep Stars met lege handen achter.

No Replies to "Klimaatgroep Stars verliest van Westa"