Knallend einde voetbalvereniging ’t Zandt

Zoals aan het begin van het voetbalseizoen 2016/2017 was gepland, is het uiteindelijk ook gebeurd. Het laatste seizoen van het bestaan van de 85-jarige voetbalclub uit ’t Zandt is met een echte knaller afgesloten.

Op 27 mei speelde ’t Zandt haar laatste competitiewedstrijd tegen ‘aartsrivaal’ de Fivel uit Zeerijp. De Zandsters wisten met 2-0 te winnen. Zaterdag stond het grote slotfeest op het programma van de jubilerende club. De dag begon met een reünie waar leden, oud-leden en een ieder de die voetbalclub een warm hart toedraagt, nog een keer de kans kreeg om herinneringen op te halen.

Vervolgens stond er een wedstrijd op het programma waarbij oud-leden nog eenmaal konden voetballen op de groene mat van ’t Zandt Siro, deze wedstrijd werd gefloten door de club scheidrechter Marcel Bakker.

Na deze wedstrijd mocht het vlaggenschip van ’t Zandt nog een keer aantreden, en wel tegen het RTV Noord Sterrenteam, met spelers als Marcel Nieuwenweg, Mario Miskovic en Beppie van der Sluis. Uiteindelijk werd het een flinke oorwassing voor de sterren van de regionale omroep, die na 2 x 25 minuten met 11-1 het onderspit moesten delven.

Na een gezamenlijk buffet werden enkele vrijwilligers in het zonnetje gezet door zowel de voetbalclub als de KNVB. Na een toespraak van voorzitter Tim Dijkhuis kon het grote feest dan eindelijk losbarsten. Deejay Nose opende het spektakel, gevolgd door Erik van Klinken, Burdy, Dries Roelvink, Wat Aans, de Dikdakkers en het slotstuk was voor deejay Erik Sherman. De avond wordt gehost door Henk ‘Broezn’ de Haan.

’t Zandt kan terugkijken op een prachtige dag, een fantastisch seizoen en een enerverende 85 jaar. De voetbalclub mag dan wel niet meer bestaan, in de harten van de leden leeft de club nog altijd voort.

No Replies to "Knallend einde voetbalvereniging ’t Zandt"