Feestelijke start DVC Appingedam

De fusie tussen de voetbalverenigingen Appingedam en de Pelikanen is sinds 1 juli een feit. Om als nieuwe vereniging spectaculair te starten is er een commissie in het leven geroepen die, samen met het bestuur en de businessclub DVC een fusiefeestweek georganiseerd heeft. 

De officiële aftrap van de fusieweek zal plaatsvinden op dinsdag 29 augustus met de wedstrijd DVC Appingedam 1 – FC Emmen 1. Alle middagen zullen er jeugdactiviteiten zijn. Op woensdagavond speelt DVC JO19-1 tegen FC Emmen O17 en de week zal zaterdag afgesloten worden met een 7×7-toernooi en een feestavond met medewerking van de feestband Face to Face.

U bent van harte welkom bij de openingswedstrijd op dinsdagavond 29 augustus om 20.00 uur op het Burgemeester Welleman Sportpark in Appingedam.

No Replies to "Feestelijke start DVC Appingedam"