Cruciale fase Klimaatgroep Stars

Met nog vier wedstrijden te gaan staat tafeltennisteam Klimaatgroep Stars uit Middelstum momenteel op de vierde plek in de 1e Divise A, de één na hoogste divisie van Nederland.

Handhaving in de competitie is nog niet zeker voor Klimaatgroep Stars, omdat de onderlinge verschillen tussen de teams minimaal zijn. Eke wedstrijd is dus cruciaal voor de tafeltennissers uit Middelstum.

Zaterdag is dan ook elke support welkom. Dan komt namelijk De Veluwe langs, de nummer drie van de competitie, met onder anderen oud-international Paul Haldan in de gelederen. Dit betekent een mooi tafeltennisspektakel aan de Coendersweg 15a in Middelstum. Toegang is uiteraard gratis en de wedstrijd begint om 16.00 uur.

Stand: 
1. Avanti       45 pnt
2. SKF        43 pnt
3. De Veluwe     27 pnt
4. Klimaatgroep Stars 24 pnt
5. Vriendenschaar   22 pnt
6. Bit.nl       19 pnt

No Replies to "Cruciale fase Klimaatgroep Stars"