Buurmeijer langer bij DVC Appingedam

Erwin Buurmeijer zal ook seizoen 2018-2019 als hoofdtrainer van fusieclub DVC Appingedam fungeren. Dit zijn de Damster club en de coach overeen gekomen.

De kersverse hoofdtrainer heeft volgens de clubleiding in relatief korte tijd laten zien dat hij zowel op sportief gebied, als ook in de communicatie en betrokkenheid bij de nieuwe vereniging DVC Appingedam een positieve inbreng heeft.

‘Vanaf de eerste selectiedagen is hij actief geweest met de groep jonge spelers en zeer betrokken bij de opbouw van de nieuwe vereniging en het technische beleid. Het bestuur en de spelers willen daarom ook graag verder op de weg die is ingeslagen’, zo luidt de verklaring van de vereniging.

Buurmeijer heeft zelf ook deze ambitie en hij ziet nog vele kansen met deze groep en de talentvolle jeugd die staan te trappelen om het nieuwe seizoen hun kans binnen de selectie te pakken.

De komende weken gaan binnen DVC ook de andere gesprekken plaatsvinden om de volledige technische staf seizoen 2018-2019 weer rond te krijgen.

No Replies to "Buurmeijer langer bij DVC Appingedam"