Meiden SJO STEO kampioen

SJOSTEOMD1
Het kampioensteam van SJO STEO.

Het is de meiden van SJO STEO MD1  gelukt om op het zonovergoten  sportpark in Uithuizen tegen Noordpool UFC MD2 kampioen te worden. De supporters hadden er ook zin in want die waren in grote getale meegereisd. Misschien waren de dames daardoor ook wel een beetje zenuwachtig, want de eerste helft werd er dramatisch gespeeld.

Voor de neutrale toeschouwer was het wel leuk om te zien omdat het beide kanten op ging. Door een mooie actie kwam SJO STEO op voorsprong door een goal van Ilse Melief. De vreugde duurde niet lang, toen door een communicatiefout Anna Swieringa de bal knullig in het eigen doel schoot waardoor het weer gelijk stond. Ondanks de aanmoedigingen van de supporters zat er de eerste helft niet meer in dus werd de ruststand 1-1.

De tweede helft was meteen te zien dat de trainers in de rust de meiden streng toegesproken hadden, want ze lieten beter voetbal zien en dat leverde ook resultaat op door vlak na elkaar twee doelpunten te scoren. Het was Melief die zich trefzeker toonde. Daarna raakten de meiden van Noordpool UFC vermoeid en kwam de stoomtrein van SJO STEO op gang. Bijna alles liep goed.

Na een paar gemiste kansen was er wederom een geweldige actie aan de kant van de gasten waarna Catharina Veldman op doel schoot en Danielle Tillema meeliep maar niet meer in actie hoefde te komen want de bal rolde net bij de paal langs het doel in. Even later pikte Tillema Tillema nog wel een doelpunt mee en in de laatste seconde van de wedstrijd scoorde Lisanne Slager ook nog een fraaie goal. De eindstand werd daardoor 1-6 en daarmee was het kampioenschap een feit.

SJO STEO heeft op een gelijkspel tegen Lycurgus MD1 na alle wedstrijden gewonnen. In de beker zijn ze ook nog actief en dus heeft SJO STEO MD1 er een mooi seizoen van gemaakt.

No Replies to "Meiden SJO STEO kampioen"