Zwemvierdaagse Dubbelslag

zwemmen

In zwembad Dubbelslag tussen Delfzijl en Appingedam wordt van 13 tot en met 16 november een zwemvierdaagse gehouden. De afstanden die men kan afleggen zijn 200, 400 en 800 meter.

De vierdaagse is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een zwemdiploma. Er wordt tussen 18.00 en 20.00 uur in vier verschillende groepen gezwommen. Op de zaterdag kan er tussen 14.00-16.00 uur gezwommen worden en ook dan om het half uur. Aanmelden is mogelijk via zwem4daagsedubbelslag@gmail.com. Vergeet daarbij niet de volgende gegevens te vermelden. Naam, leeftijd, afstand, voor de hoeveelste keer u deelneemt, uw telefoonnummer, emailadres en in welke van de vier groepen u wilt starten. Telefonisch aanmelden kan vanaf nu tot 21.00 uur via 06-41656902. Men kan zich ook bij het bad zelf inschrijven. De organisatie van de vierdaagse is in handen van zwemvereniging ZPCA uit Appingedam, waterpolovereniging Eemsrobben uit Delfzijl en zwembad Dubbelslag.

No Replies to "Zwemvierdaagse Dubbelslag"