’t Zandt zegeviert in Onderdendam

’t Zandt heeft zaterdag in een levendig duel met 1-3 gewonnen  bij Onderdendam. De thuisclub had al vroeg in de wedstrijd op voorsprong moeten komen, maar de lat bracht redding voor de Zandtsters. Even later konden de gasten uit ’t Zandt  juichen. Gerry Winkel schoot zijn ploeg naar een 0-1 voorsprong. Onderdendam wist zich naast ’t Zandt te schieten na knullig uitverdedigen van de uitploeg. De Zandtsters mochten van geluk spreken dat de leidsman het doelpunt afkeurde. De keeper van Onderdendam was waarschijnlijk nog bezig met het afgekeurde doelpunt want een afstandsschot van Sander Doorn verdween door de benen van de keeper in het doel:0-2.   Enkele minuten later waren de mannen in het oranje dicht in de buurt van de aansluitingstreffer, maar de aanval werd in de kiem gesmoord door sluitpost Rik Til van ’t Zandt. Reint Kugel legde kort na de rust de bal in het mandje en breidde de voorsprong voor ’t Zandt uit: 0-3.  Even later was het Onderdendam dat de eindstand op het scorebord wist te zetten: 1-3.

* Onderdendam – ‘t Zandt 1-3 (0-2). Gerry Winkel 0-1; Sander Doorn 0-2; Reint Kugel 0-3; 1-3

No Replies to "’t Zandt zegeviert in Onderdendam"