Detac duo-kampioen van Groningen

dubbeldetac

Edo Ladage houdt de score bij tijdens de wedstrijd die Angie van Dijk afwerkt.

Tafeltennisvereniging Detac uit Delfzijl mag zich sinds dinsdagavond de eerste duo-kampioen van de provincie Groningen noemen. De Duo-competitie is een nieuwe vorm van tafeltennis die dit seizoen voor het eerst als een pilot in de laagste klassen is ingevoerd. Zes tafeltennisteams uit Groningen hebben aan deze competitie deelgenomen. In sporthal De Ringen in Delfzijl, de thuisbasis van Detac, werd de laatste ronde gespeeld. Daarin wist de thuisspelende vereniging Talo 1 uit Loppersum met 4-1 te kloppen. De Roder tafeltennisclub Rotak rekende af met de reserves van Talo (4-1). Het Middelstummer Midstars verloor tenslotte met 3-2 van Meteoor uit Muntendam.

De eindstand luidt als volgt: 1. Detac 1  10-38; 2. Midstars  10-36; 3. Rotak 10-31; 4. Meteoor 10-23; 5. Talo 1  10-18; 6. Talo 2  10-  4

No Replies to "Detac duo-kampioen van Groningen"