Konneman weg bij Middelstum

FrankKonnemanTrainer Frank Konneman uit Huizinge en voetbalvereniging Middelstum gaan na dit seizoen in goed overleg uit elkaar. Konneman kwam in het seizoen 2011/2012 en werd in zijn eerste jaar vijfde met de blauwwitten in de derde klasse C. Een seizoen later degradeerde de ploeg.

Middelstum speelt momenteel een bescheiden rol in de vierde klasse C. Ze staan met dertien punten uit tien wedstrijden op de achtste plaats. Konneman kent bij Middelstum een turbulente tijd. Waar in het eerste seizoen net geen nacompetitie werd afgedwongen volgde in het daaropvolgende seizoen op de laatste speeldag degradatie naar de vierde klasse. Middelstum heeft een jonge, onervaren selectie, maar kijkt met vertrouwen de toekomst tegemoet. Het fundament om snel naar de derde klasse terug te keren begint het huidige seizoen langzaam vorm te krijgen. Het bestuur zal de komende tijd om zoek gaan naar een opvolger die deze doelstelling samen met de selectie gaat bewerkstelligen.

(RED: Bovenstaand bericht hebben we ín goed overleg met de vereniging herschreven.)

 

 

No Replies to "Konneman weg bij Middelstum"