Succesvol Havenstadtoernooi

dttcderingen

Opperste concentratie is een eerste vereiste. En ja, dan kun je behoorlijk gefocusd raken op dat kleine balletje.

Na een lange voorbereiding was het zaterdag eindelijk zover. In sporthal De Ringen in Delfzijl werd de vierde editie van het Havenstadtoernooi gehouden. De organisatie was in handen van tafeltennisvereniging Detac uit de havenplaats. Vierentachtig tafeltennissers streden om vierentwintig prijzen, gelijkelijk verdeeld over jeugd en senioren.
Er werd de hele dag sportief getafeltennist. Het enthousiasme straalde er van af en dat was vooral bij de jeugd het geval. Voor sommige jeugdspelers was dit hun eerste toernooi en het was te zien dat sommigen een beetje zenuwachtig waren. In bijna elke categorie waren de deelnemers aan elkaar gewaagd en dat leverde veel spannende wedstrijden op. In de meeste categorieën was pas bij de laatste wedstrijd duidelijk wie de winnaar zou worden. Rond half vijf konden de volgende deelnemers zich kampioen Havenstadtoernooi 2013 noemen.

Jeugd:
Noordelijke Divisie/1e klasse: Maurice Storteboom Argus-Harkstede)
3e/4e klasse: Jasmijn Veenma (Oldambt-Finsterwolde)
5e/6e klasse: Annelies Kiel van (DTTC ’78-Appingedam)
Beginners: Wout Besseling (Vries)

Senioren:
D-licentie: Arnoud Hofman (Delta Impuls-Heerenveen)
E-licentie: Jan van Rooijen (Tornado ’74-Ten Boer)
F-licentie: Gert van der Meer (WTTC-Winschoten)
G-licentie: Nedeljko Josipovic (Drachten)

Detac is zeer tevreden over het verloop van het toernooi. ‘Met een paar aanpassingen voor volgend jaar kunnen we het een zeer geslaagd evenement noemen’, zegt Wouter Fokkens van de organiserende vereniging. Men kijkt uit naar het eerste lustrum van het Havenstadtoernooi.

No Replies to "Succesvol Havenstadtoernooi"