Voetbaloverzicht

holwierdepelikaans2

In de 3e klasse c speelde Poolster een kansloze wedstrijd tegen het bezoekende Gorecht. De gasten zegevierden met 0-4 dankzij treffers van Anne Liemburg, Lloyd Jackson en Remmert van Stempvoort (2). Bij SC Scheemda was Chris van Vegten de enige die doel wist te treffen namens de thuisclub. Omdat Lycurgus er drie tegenover plaatste middels Gerben Wennemars, Erwin Pomstra en Cheick Keita, gingen de punten mee naar Groningen. De Heracliden verloor met 2-1 bij SJS. Johan van Klinken en Remon Scholte waren trefzeker voor de Kanaalsters. 

Corenos kwam er in 4C niet aan te pas in het duel met vv Groningen. Marcel Dijkstra scoorde voor de Roodschoulsters, de doelpunten van de bezoekers werden gemaakt door Patrick Lantinga, Robert Oosterhof (2) en Rene Kliphuizen (2). Het treffen tussen VVS en Veendam ’94 eindigde in een 3-4 zege voor de Veenkolonialen. Harrie Hulsing was bij de geelzwarten op schot met drie goals. De vierde kwam op naam van Emrah Akgul. Noordpool ging met 2-0 onderuit bij Mamio en GEO leed een nederlaag (4-1) bij GVAV Rapiditas. Namens de Garmerwolders trof Tjeert Vaatstra het doel.

Holwierde kreeg in 5E een kluif van formaat voor de kiezen. Men moest koploper Pelikaan S. op de knieën proberen te krijgen (zie foto). De ploeg van Eddy Tuik kwam nog wel op een 2-0 voorsprong dankzij treffers van Jeroen ten Hove en Andy Lafaille, maar verloor uiteindelijk met 2-4. Voor de gasten scoorden Rafael Bianco, Joni Assouline, Duncan Torrenga en Myren Noeken.

Bij de zondagamateurs verpulverde Warffum het machteloze Usquert met 9-1. Robert Bakker (2), Robbert Bos (5), Robin Klaassen en Roel Klinkhamer vonden het net voor de gastheren. In 5F tenslotte speelde SC Scheemda met 3-3 gelijk tegen Westerwolde. De Scheemder doelpuntenmakers waren Arnout Kranenborg, Arnoud Klooster en Martijn Delger.

No Replies to "Voetbaloverzicht"