Jeugd Phoenix uit winterslaap ontwaakt

jeugdphoenix

De jeugdige rugbyers van DRC Phoenix waren in Friesland actief.

Bijna alle veldsporters in de regio hebben de warme sportzalen opgezocht of trainingskampen in zonnige oorden geboekt. De jeugd van rugbyclub DRC Phoenix uit Delfzijl was afgelopen weekend weekend al weer buiten op de velden actief.

In Gorredijk waren in totaal bijna honderd kinderen samen gekomen om met én tegen leeftijdsgenoten te rugbyen. Samen met kinderen van de rugbyclub uit Leeuwarden Greate Pier werden achtereenvolgens drie wedstrijden gespeeld. Twee duels werden door de stoere jongens en meiden uit Delfzijl gewonnen . RC Drachten en RC Groningen werden verslagen. De laatste wedstrijd tegen RC Dwingeloo werd nipt verloren, ondanks de aanmoedigingen van de meegereisde supporters. Moe maar voldaan keerden de spelertjes met dit keurige resultaat huiswaarts.

No Replies to "Jeugd Phoenix uit winterslaap ontwaakt"