Internationaal toernooi Eemsrobben

Zwemvereniging de Eemsrobben uit Delfzijl organiseert op 8 en 9 februari de elfde editie van haar jaarlijkse Internationale Toernooi in zwembad Dubbelslag, op de grens van Appingedam en Delfzijl.

Op de zaterdag  zullen 290 zwemmers en zwemsters om de podiumplaatsen strijden. Met 268 zwemmers zal ook de zondag een druk, maar vooral sportief evenement in Dubbelslag tot gevolg hebben. Naast de vele deelnemers uit onder andere Stralsund en Bremen (Duitsland), zullen ook Marije Oosterhuis en Judith Veldman aan de start verschijnen. Beide dames zijn lid van de Eemsrobben en genomineerd voor de titel Sportvrouw  Eemsmondsport 2013. De prijsuitreiking op zondag wordt verricht door wethouder Jan Wolthof van de gemeente Delfzijl. Aanvangstijden en andere informatie kan men vinden op www.eemsrobben.nl.

No Replies to "Internationaal toernooi Eemsrobben"