25e editie Eemsmondtoernooi in Delfzijl

In sporthal De Ringen in Delfzijl staat zaterdag het Eemsmondtoernooi 2014 voor tafeltennisverenigingen uit de Eemsmondregio op het programma. Normaliter zou dit evenement de zaterdag voor Pasen al afgewerkt zijn, maar op 19 april werd er nog competitie gespeeld en daarom kan men nu alsnog de 25e editie van het toernooi bezoeken. De organisatie is in handen van Talo (Loppersum), DTTC ’78 (Appingedam) en Detac (Delfzijl). Elk jaar wordt er één vereniging uitgenodigd die buiten het Eemsmondgebied valt. Dit jaar is dat WTTC uit Winschoten. De eerste slagenwisselingen vinden rond negen uur plaats en men hoopt rond half vijf klaar te zijn. Er komen naar verwachting zo’n zeventig tafeltennissers in actie. Men gaat er van uit dat het toernooi volgend jaar wel weer voor Pasen gehouden kan worden.

No Replies to "25e editie Eemsmondtoernooi in Delfzijl"