Drie teams SJO STEO kampioen

Het was een schitterende dag voor de SJO STEO. Bij de samenwerkende jeugdopleiding van SV TEO en v.v. Stedum werden zaterdag maar liefst drie van de tien teams kampioen in het eerste samenwerkingsjaar. Dit kunnen er overigens vier worden als F2 zaterdag haar laatste wedstrijd ook weet te winnen.

STEO E2 deed wat werd verwacht, maar het was zeker een spannende pot tegen de leeftijdsgenoten van VVSV ’09 in Ten Post. Na een 0-1 achterstand kwamen de spelers van leiders Hendrik en Stefan Rijsdijk goed terug in de wedstrijd. Een 3-1 ruststand werd omgezet in een 5-3 eindoverwinning. Een topprestatie van dit team en daarmee waren ze de eerste kampioen van de SJO STEO.

E2 kampioen elftalfoto

SJO STEO E1 leek op vrijdagavond nog kansloos voor de titel. De Pelikanen stonden immers op doelsaldo ruim voor en zou toch wel van Viboa/Hunsingo E4 winnen. Maar het liep even anders Om circa half elf, de aanvangswedstrijd van E1 tegen Loppersum E1, kwam er bericht dat De Pelikanen E2 zeer verrassend met 2-5 verloren had. Voor E1 was nu een gelijkspel of winst tegen Loppersum (uit 2-2) genoeg voor de titel. Met een prima pot voetbal en fantastische doelpunten lieten de toppers van Andries en Lukas zien dat ze de beste ploeg van de voorjaarsreeks waren (4-1). Zij gingen samen met E2 op de kar door het dorp.

E1 kampioen

Wie rond de winterstop had gezegd dat de C-ers kampioen zouden worden, was vast en zeker voor gek verklaard. Het Woldendorper WEO was immers de titelkandidaat bij uitstek. Dat het in het voetbal gek kan lopen en je op de laatste wedstrijddag toch nog kampioen kunt worden lieten de C-ers zien door met 0-1 te winnen van directe concurrent WEO. Een fantastisch resultaat van dit team. Smetje op de wedstrijd vandaag was wel de spaakbeenbreuk van Tim Ypey. De kampioenen van STEO C (met inzet Tim Ypey met arm in mitella). Op de foto missen verder Wesley Bus en Martin Ypey.

teamfoto C-ers

No Replies to "Drie teams SJO STEO kampioen"