Dollardstad Runners loopt voor Metakids

dollardstad
Loopgroep de Dollardstad Runners uit Appingedam gaat op 3 en 4 oktober deelnemen aan de Hondsrugestafette. De afstand van de wedstrijd is 237 kilometer en dient binnen 24 uur te worden gelopen. De Dollarstad Runners doen met twee teams mee. Een team van zes en een team van negen personen. Voor deze inspanningen moet natuurlijk veel getraind worden. De deelnemers doen fysiek hun best om een mooie prestatie neer te zetten. Daarnaast proberen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Metakids, deze stichting maakt onderzoek naar stofwisselingsziekten bij kinderen mogelijk. Jaarlijks worden er 800 kinderen in Nederland geboren met een stofwisselingsziekte, 25 procent van deze kinderen wordt geen 18 jaar omdat er geen behandeling bestaat. Voor informatie over de stichting kunt u terecht op www.metakids.nl. Om de deelnemers te steunen met een gift voor Metakids kunt u terecht op www.dollardstad.nl.

No Replies to "Dollardstad Runners loopt voor Metakids"