Veteranentoernooi TTV Midstars

Bij tafeltenisvereniging TTV Midstars aan de Coendersweg 15a in Middelstum wordt zondag 31 augustus de vijfde editie van het jaarlijkse veteranentoernooi gehouden. Dit toernooi valt onder de OTC Nederland. Deelname is mogelijk voor iedereen van veertig jaar of ouder. Er wordt geprobeerd om iedereen zo veel mogelijk op sterkte in te delen.

Het toernooi begint om 10.00 uur. Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt 4 euro voor leden van de OTC en 5,50 euro voor niet-leden. De inleg moet op de dag zelf worden betaald. Voor iedere deelnemer is er een gratis kop koffie met cake. Het gaat volgens Midstars een gezellig toernooi worden waarbij iedereen volop aan spelen toekomt en niet na een paar uur al uitgeschakeld is. Spelvreugde en sportiviteit staan tijdens het evenement voorop. Er is een gezellige kantine aanwezig. Sluitingsdatum voor inschrijving is woensdag 27 augustus. Als je mee wilt doen is het verstandig om je snel in te schrijven, want vol is vol. het maximum aantal tafeltennissers is op 36 vastgesteld. Opgave voor het toernooi kan bij Johan de Hek via het mailadres wedstrijdsecretaris@midstars.nl. Ook bestaat de mogelijkheid van inschrijving via www.toernooi.nl.

No Replies to "Veteranentoernooi TTV Midstars"