SJO STEO gaat weer los

groepsfoto SJO STEO nieuw tenue
De samenwerkende jeugdopleiding van Stedum en SV TEO doet het prima.

Het tweede seizoen van de Samenwerkende JeugdOpleiding Stedum, Ten Post en Omgeving (STEO) start zaterdag officieel met de eerste (beker)wedstrijden. Het aantal teams is met twee gestegen naar totaal twaalf. Een mooi succes van de jonge samenwerkende jeugdvoetbalvereniging STEO.

In alle leeftijdscategorieën (A t/m F) doen er teams mee aan de beker- en veldcompetitie. Hiermee is weer voldaan aan een belangrijk uitgangspunt van de samenwerking, dat wil zeggen spelers spelen in de teams waar ze op basis van hun leeftijd ook horen. Hiernaast is het meidenvoetbal ook een groot succes. Vanuit Stedum, Ten Post en omgeving spelen maar liefst 28 meiden volgend jaar in een meidenteam en meidencompetitie (MC, MD en ME). Hiernaast spelen er nog meiden in de A- en B-junioren en in de F1 en F2. Met name de aanwas van jonge meiden is van belang om het meidenvoetbal langdurig in de benen te houden. Dus lijkt het voetbal je iets, kom eens langs.

Of het sportieve succes van het afgelopen en eerste seizoen van SJO STEO, met vier kampioenteams (C, E1/E2 en F2) in de voorjaarsreeks, geëvenaard wordt is natuurlijk afwachten. Het belangrijkste is dat de jeugd uit Stedum, Ten Post en omgeving in hun eigen omgeving tegen een balletje kunnen blijven trappen en uiteindelijk (zoveel mogelijk) doorstromen naar de senioren van SV TEO en v.v. Stedum zodat ook het seniorenvoetbal in de regio Stedum-Ten Post gewaarborgd blijft.

Tenslotte is het mooi om te zien dat zowel het jeugdkader, de besturen van SV TEO en v.v. Stedum als de jeugd het bijzonder goed met elkaar kunnen vinden en er in goede harmonie met elkaar wordt samengewerkt, gevoetbald, gespeeld en plezier wordt gemaakt. Natuurlijk is men van harte welkom om eens langs te komen op het sportpark van SV TEO of v.v. Stedum om de STEO-jeugd in het mooie geel/blauw aan het werk te zien.

En mocht je in de regio Stedum- Ten Post of omgeving wonen dan ben je meer dan van harte welkom om eens (gratis) mee te trainen dan wel lid te worden. Alle info over SJO STEO is te vinden op www.sjosteo.com.

No Replies to "SJO STEO gaat weer los"