Wedstrijden TTV Detac in De Garven

Voor de tafeltennissers van TTV Detac uit Delfzijl is woensdag een belangrijke dag. Dan staan namelijk om 19.30 uur de allereerste seniorwedstrijden de gymzaal van De Garven op het programma. TTV Detac is daar begin dit seizoen namelijk naar verhuisd. Hiervoor speelde men in sporthal De Ringen.

Het vlaggenschip heeft wat goed te maken na de dikke nederlaag van vorige week tegen WTTC 1. Men verloor namelijk met 7-3 in Winschoten. Alleen kopman Herman won  drie partijen. Benny en Bert hadden beiden een off-day.

Hopelijk zijn ze nu gebrand om te winnen, want woensdag staat namelijk de derby tegen DTTC uit Appingedam op het programma en is er dus sprake van een burentwist tussen Delfzijlsters en Damsters.  Detac 1 bestaat uit Herman Hamstra, Leen Smith, Benny Kuiper en Bert Pruis.

Stand 3e Klasse
DTTC '78 3     1-7
WTTC 1         1-7
GTTC 5     1-6
OLDAMBT 4   1-4
DETAC 1    1-3
BEUKEMA 2   1-3

Detac 2 heeft vorige week een goede start gemaakt door met 4-6 in Grijpskerk te winnen. Kopman Dick won alle drie de partijen, Edo wist er twee in winst om te zetten en Angie en Edo wonnen de dubbel, maar door de verrassende uitslagen van de andere tegenstanders moeten ze er woensdag tegen WTTC 3 keihard aan de bak als ze voor het kampioenschap willen gaan. Detac 2 bestaat uit Dick Verweij, Wouter Fokkens, Edo Ladage, Angie van Dijk en Gerco de Jong.

Stand 4e Klasse
GTTC 6     1-9
WTTC 3     1-8
DETAC 2    1-6
TTVG 1     1-4
ACTIEF 2    1-2
OLDAMBT 5   1-1


No Replies to "Wedstrijden TTV Detac in De Garven"