Tafeltennistalenten STTG tekenen

Talenten sttg seizoen 2014-2015
De talenten van de  STTG voor het seizoen 2014‐2015, met vanaf links Anne Vlieg (trainer-coach), Pim van Schaik, Yvette Gombert, Shuan Men, Thomas Kuijer, Robert Jansen en Colin Rengers ((foto: Ivo Lint TTV Midstars).

Tafeltennistalenten Stichting Talentontwikkeling Toptafeltennis Groningen (STTG) heeft de overeenkomsten met twee tafeltennissers verlengd en begroet drie nieuwe gezichten. Naast contractverlenging van Thomas Kuijer en Colin Rengers heeft het bestuur de handtekening te pakken van Robert Jansen, Pim van Schaik en Yvette Gombert.

Thomas Kuijer speelt bij TTV Midstars in de landelijke derde divisie en probeert zijn talent verder te ontwikkeling en de aansluiting te vinden met de spelers van het eerste van Klimaatgroep Stars, uitkomend in de eerste divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie. Colin Rengers speelt in dat team en wil zich op dit niveau verder ontwikkelen. Yvette Gombert speelt in het eerste damesteam in de landelijke tweede divisie en wil ervaren wat vijf extra trainingen in de week plus professionele begeleiding voor haar ontwikkeling kan betekenen.

Robert Jansen en Pim van Schaik zijn nieuw aan boord. Beiden spelen in de landelijke A-competitie, het hoogste niveau bij de jeugd in Nederland, in het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Emmen en proberen naast de reguliere trainingen bij hun club extra uren te maken namens STTG om zo hun talent verder door te ontwikkelen.

No Replies to "Tafeltennistalenten STTG tekenen"