Olympisch eremetaal voor tafeltennissers

Hessel-en-Richard-XS-2
De Olympiërs zijn, net als coach en clubvoorzitter, maar wat trots op hun behaalde resultaten.

Tijdens de tweewekelijkse trainingsavond van TTV Midstars en de Brug Noord Groningen is dinsdagavond stilgestaan bij het feit dat twee leden van de club ieder twee Olympische zilveren medailles hebben gewonnen tijdens de Special Olympics in Antwerpen. Zowel in het enkelspel als samen in het teamtoernooi lieten Hessel Raatjes uit Bedum en Richard Müller uit Roodeschool onder aanvoering van coach Feike Tuinhof prachtig tafeltennis zien en dat resulteerde in twee zilveren plakken.

Jan Blauw, voorzitter van De Brug Noord Groningen, mocht Raatjes en  Müller in de kantine van TTV Midstars huldigen. Aansluitend gingen ze met bloemen en medailles op de foto. Onder het genot van een hapje en een drankje mocht de hele trainingsgroep nagenieten van een mooie fotopresentatie op de beamer, verzorgd door coach Tuinhof.

‘TTV Midstars en De Brug zijn erg trots op de behaalde resultaten van de beide toppers. Het geeft eens te meer aan dat tafeltennis een sport voor iedereen is. Sporten is goed voor mensen met een verstandelijke beperking en kan leiden tot dit soort fantastische resultaten’, zegt men binnen de club.

Bij De Brug en TTV Midstars kan men naar hartenlust op elk niveau tafeltennissen, het maakt niet uit of men beginner of Olympiër is. Mensen die belangstelling hebben of iemand met een lichamelijke of geestelijke beperking kennen die ook wel eens een keer zou willen tafeltennissen kunnen vrijblijvend contact op met De Brug Noord Groningen of TTV Midstars opnemen. Uiteraard mag men ook gewoon een keer op een dinsdagavond binnen komen lopen.
De eerstvolgende combinatieavond De Brug/TTV Midstars voor gehandicapten staat gepland voor 28 oktober en daarna om de veertien dagen. De training is van 18.30 tot 20.00 uur in de sportzaal aan Coendersweg 15a in Middelstum.

No Replies to "Olympisch eremetaal voor tafeltennissers"