Klimaatgroep Stars ligt op koers

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum hebben zaterdag goede zaken gedaan door in de strijd om lijfsbehoud in de eerste divisie concurrentie Disnierats uit Hoorn met 8‐2 te verslaan. Het keurkorps van coach Anne Vlieg kwam perfect uit de startblokken. Colin Rengers, Teun Bosveld en Jan Tammenga wisten hun eerste enkelspelpartij allemaal in winst om te zetten en Henk Jan Wils, die werd opgeroepen om Jan Tammenga te ondersteunen in het dubbelspel, won aan de hand van Tammenga in strait sets van Mark Bek en Marco Gerritse.

Marco Gerritse stelde na deze 4‐0 tussenstand orde op zaken voor Disnierats door van Colin Rengers te winnen. Mark Bek deed voor de mannen uit Hoorn nog een duit in het zakje door in de laatste partij van de avond van Teun Bosveld te winnen waardoor er een 8‐2 eindstand op de borden stond in het voordeel van de Middelstummers. Met deze uitslag ziet Klimaatgroep Stars het gat met concurrent Disnierats oplopen tot acht punten met nog vier wedstrijden te spelen. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 8 november. Tegenstander is dan SKF Veenendaal. Het duel begint om zes uur.

Terwijl het vlaggenschip van Klimaatgroep Stars Disnierats met 8‐2 aan de zegekar wist te binden deden de reserves van de Middelstummer club dat een tafel verderop tegen DOV uit Heerhugowaard. Door deze uitstekende uitslag blijft Klimaatgroep Stars de trotse lijstaanvoerder in de derde divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie.

Thomas Kuijer, die een superseizoen doormaakt, bleef ook nu weer ongeslagen. Bahram Gerami boekte twee zeges en nota bene invaller Richard Roossien, uitkomend in het derde team van TTV Midstars en spelend in de noordelijke tweede divisie, wist ook twee partijen te winnen. Een mooi verjaardagscadeau voor de supersub die zaterdag zijn 48e verjaardag vierde. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 8 november tegen De Veluwe aanvang zes uur.

No Replies to "Klimaatgroep Stars ligt op koers"