Zwemvierdaagse in Dubbelslag

De zwemverenigingen ZPCA en Eemsrobben organiseren van 19 tot en met 22 november gezamenlijk de zwem-4-daagse in zwembad Dubbelslag, op de grens van Appingedam en Delfzijl. In het bad zullen acht banen worden klaargelegd.

Iedereen is van harte uitgenodigd om 200, 400 of 800 meter (respectievelijk 8, 16 of 32 banen) te komen zwemmen. Hierbij gaat het absoluut niet om snelheid, maar om het gezellig samen sportief bezig zijn. Het zwembad zal dan ook versierd worden en de zwemmers worden begeleid door sfeervolle muziek.

Er wordt gezwommen in vier groepen die elk een half uur de tijd hebben. De eerste groep start om 18.00 uur. Op zaterdag 22 november start de eerste groep om 14.00 uur. Leeftijd speelt geen rol bij de zwem-4-daagse, want iedereen met een zwemdiploma kan meedoen. Als beloning is er na afloop een medaille. Inschrijven kan via zwem4daagsedubbelslag@gmail.com, telefonisch (06-41656902 voor 21.00 uur) of via het inschrijfformulier in het zwembad Dubbelslag. Opgave kan tot en met woensdag 19 november. Op de websites van beide verenigingen staat alle informatie.

De organisatie hoopt dit jaar meer dan tweehonderd deelnemers in het bad te verwelkomen. Tijdens de laatste zwemdag worden er extra activiteiten georganiseerd om de zwem-4-daagse feestelijk af te sluiten.

No Replies to "Zwemvierdaagse in Dubbelslag"